517 Punë aktive

100623 Punëkërkues

6274 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
duapune.com

duapune.com offers competitive recruitment and executive search service for key professionals. Our services are tailored exactly to our clients’ requirements.

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 09-07-2019 edhe 23 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Duapune.com prej më shumë se 10 vitesh ofron në tregun shqiptar Shërbime Rekrutimi dhe Kërkimi për nivele Menaxheriale për klientët e saj Kombëtarë dhe Ndërkombëtarë.

Aktualisht po rekrutojmë staf per departamentin e finances te nje kompanie qe operon ne fushen e retail dhe modes.

Detyrat

1.Të realizojë regjistrimet periodike të të gjitha faturave të çdo muaji;
2.Të kryej regjistrimin e Fletë Hyrje dhe Fletë Dalje në Magazinë;
3.Të regjistroje dokumentat e Bankës dhe Arkës si dhe të bëj ndjekjen e tyre;
4.Të pergatisë listëpagesat dhe mbajtjen e kartelave personale të punonjësve, regjistrin themeltar;
5.Të mbaje kartelat e debitorëve dhe kreditorëve dhe të çdo llogarie kontabel
6.Të mbaje gjendjen e inventarit të magazinës dhe kartelave të artikujve dhe të bëj rakordimin me kontabilitetin;
7.Të ndjeke shpenzimet e aktiviteteve dhe kartelave për çdo llogari të shpenzimeve;
8.Të ndjeke llogaritjen dhe pagesat e Detyrimeve të ( Tvsh, Tatim Fitimin, Sigurimet Shoqërore e Shëndetësore, Tap) si dhe rakordimi me Organet Tatimore;
9.Të përpiloje Listëpagesën, dhe dorëzimin e saj në Organet Tatimore;

Kualifikimet

1.Të ketë përfunduar arsimin e lartë në këtë fushë (preferohet kontabilitet-financë);
2.Të ketë eksperience pune në profile të ngjashme,(me shume se 2vjet);
3.Të zotërojë kualifikime të ndryshme profesionale;
4.Të ketë aftësi analitike dhe komunikuese;
5.Të njohë programet bazë të kontabilitetit (Alfaweb ose Financa 5, );
6.Të përdorë programet e paketës MS Office;
7. Të flasë shume mire gjuhën angleze.

Shënime


Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre tek [email protected] brenda dates 16 qershor 2019.

Vetëm kandidatët që përmbushin kualifikimet e kërkuara do thërriten për një intervistë.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë