517 Punë aktive

100626 Punëkërkues

6274 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Digicom shpk

DIGICOM është njё nga kompanitё mё inovatore tё komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur teknologjinё e rrjetit me fibra optike dhe IP. Jo shumё kompani kanё shansin pёr tё ndryshuar jetёn e njerёzve nёpёrmjet inovacionit. Ҫdo ditё po rritet numri i klientëve të cilët i besojnё teknologjisё sё rrjetit te Digicom me fibra optike dhe shërbimit që ata ofrojnë. Sepse DIGICOM ofron atë që...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga Papa Gjon Pali II, ABA Business Center, Tirane
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 04-07-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier telekomunikacioni
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

DIGICOM SH.P.K” është një kompani qe ushtron aktivitet ne fushen e komunikimeve elektronike si Internet, Telefoni, Data, IT Service etj. Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit, DIGICOM kerkon te punesoje nje Helpdesk Suport prane Departamentit Teknik. Helpdesk Suport puna konsiston ne suportin e klienteve familjare per sherbimet Internet, Data, Telefoni, IPTV, IT.

Detyrat

Ky pozicion relaton direkt tek pergjegjesi i IT dhe i Rrjetit.-Instalon, miremban, konfiguron dhe ben backup-in dhe restaurimin e sherbimeve kur eshte e nevojshme per paisjet dhe sherbimet e Digicom.
-Instalon dhe konfiguron sistemet operuese, sherbimet e ndryshme si mail server, DNS, FTP, web, VOIP, IPTV, sistemet e monitorimit, etj.
-Monitoron logset e sistemeve kritike, vlereson ecurine e tyre qofte nga ana funksionale, ashtu edhe nga ana operacionale, konfiguron kushtet e alarmeve per rastet kur -resurset jane drejt ezaurimit.
-Percakton dhe ndjek procedurat e punes per sigurimin e mbarevajtjes se sherbimeve te Digicom.
-Planifikon ne kohe perditesimet e nevojshme, nderhyrjet e nevojshme te mirembajtjes si te zgjerimit te resurseve.
-Ndjek me perparesi dhe perditesohet vazhdimisht ne lidhje me problemet e sigurise te zbuluara mbi sistemet ne perdorim dhe lajmeron ne kohe, planifikon dhe zbaton ne bashkepunim me skuadren perkatese te IT fiksimin e ketyre problemeve.
-Zbulon dhe zgjidh ne kohe problemet e funksionimit te paisjeve, programeve dhe sherbimeve.
-Percakton dhe konfiguron akseset e shkallezuara ne resurset e informacionit si dhe ndjek politikat perkatese te sigurimit te informacionit te kompanise.
-Krijon skripte, nderfaqe, sherbimet web, etj; per integrimet e nevojshme te sistemeve te kompanise ndermjet tyre dhe/ose me sisteme te ndryshme te partnereve te kompanise.
-Planifikon blerjet e nevojshme te paisjeve, programeve si dhe te licensave te nevojshme konform nevojave te kompanise.
-Merr pjese ne projektet qe kane te bejne me sherbimet e ndryshme te kompanise.

Kualifikimet

Eksperienca e nevojshme:
-Kandidati duhet te kete mbaruar arsimin e larte (te preferueshme jane dega e elektronikes, informatikes ose ai duhet te kete eksperience te dallueshme).
-Te pakten tre vjet ne pozicionin e administrimit te sistemeve ne nje kompani telekomunikacioni ose me larmi te ngjashme te sistemeve.
-Eksperience shume te mire ne rrjetet dhe protokollet e rrjetit, ne konfigurimin dhe gjetjen e problemeve te lidhura me konfigurimet e rrjetave, routimet, loop-et, humbjet e paketave, etj.
-Eksperience ne perdorimin e mjeteve te gjetjes se problemeve si telnet, ping, traceroute, ftp, tcpdump, nslookup, etj.
-Kandidati duhet te kete eksperience te dallueshme ne sistemet virtuale VmWare, Vcenter 5.x, etj.
-Kandidati duhet te kete eksperience ne sistemet operuese Linux (Debian, Centos, etj), sistemet VOIP (bazuar ne Asterisk: Vicidial, A2billing, Kannel, etj).
-Eskperience ne punen me databazat kryesore, ne instalimin, konfigurimin, mirembajtjen e tyre, si dhe ne punen konkrete me to (eksperience e dallueshme ne programim per databaza).
-Preferohen kandidatet qe kane certifikata ne administrimin e sistemeve virtuale, sistemeve Linux dhe sistemeve Cisco.
-Kandidati duhet te njohe gjuhen angleze te shkruar, lexuar dhe folur.
-Kandidati duhet te njohe programet e dokumentimit si Visio, paketen Office. Ai duhet te dije te dokumentoje si duhet sistemet, konfigurimet, procedurat baze, etj.
-Leje drejtimi te automjetit.

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" (kujdesuni që të jeni identifikuar në emailin tuaj kur klikoni frazën "Apliko këtu me email"), ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë.Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë