559 Punë aktive

100742 Punëkërkues

6287 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
EuroElektra Shpk

Shoqeria “EuroElektra” Shpk ka si objekt: Tregtimin e mallraveve te ndryshme, materialeve elektrike dhe elektronike speciale qe kane te bejne me tipologjine e impianteve te percaktuara si me poshte dhe ne pergjithesi te çdo produkti industrial, makinerive dhe pajisjeve, lendeve te para, te teknologjive te ndryshme, si dhe import eksport i ketyre mallrave, etj. -Projektim, zbatim, mirembajtje, dhe asistence teknike te impianteve...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga e Prushit, Vaqarr
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 04-07-2019 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier elektrik
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

EuroElektra Sh.p.k është një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon. I pranishëm me novacione për sistemet “Smart Solution” dhe “Renewable-Energy”, në ofrimin e shërbimeve te projektimit dhe promovimit të sistemeve të avancuara për godina residenciale, tregtare, industriale, telekomunikacion dhe shitjen me shumicë të materialeve elektrike. Në kuadër të zgjerimit të stafit EuroElektra kërkon ‘’Inxhinier elektrik’’.

Pozicioni: Inxhinier Elektrik
Departmenti: Teknik
Vendodhja: Selia Qendrore, Rruga Prush, Nr. 1041, Vaqarr, Tiranë

Përmbledhja e Pozicionit:
Inxhinieri Elektrik është përgjegjës për zhvillimin e projekteve elektrike, dhe zbatimin e sistemeve/instalimeve elektrike në te gjitha objektet që kompania zhvillon. Orienton grupet e punes në objekte dhe ndihmon në zbatimin me përpikmëri të rregullores së sigurimit teknik. Planifikon, organizon dhe kontrollon punimet për të qendruar brenda buxhetit dhe për të përfunduar brenda afateve të paracaktuara pa cenuar cilesinë e punimeve.

Detyrat

-Koordinon përgatitjen e dokumentacionit të duhur tekniko–ligjor për institucionet respektive.
-Koordinon punen midis grupeve të ndryshme në objektet ku do kryhen punimet elektrike.
-Harton planet e zhvillimit te projekteve dhe është përgjegjës për zbatimin e tyre.
-Ndjek ecurinë e punimeve elektrike në faza, që nga projekt-ideja, zbatimi dhe kolaudimi përfundimtar.
-Planifikon, organizon dhe mbikqyr punimet e specialistëve elektrikë duke u siguruar se të gjitha punimet po kryhen sipas standarteve dhe parametrave të përcaktuara në projekt.
-Përgatit dhe monitoron grafikun e zbatimit të punimeve elektrike, në përputhje me grafikun e përgjithshëm të objektit.
-Shqyrton dhe harton kostot e instalimeve elektrike duke përgatitur preventivin total.
-Udhëheq hartimin dhe rakordimin e situacioneve mujore me investitoret.
-Harton dhe mbikqyr planin për mirëmbajtjen periodike të sistemeve elektrike ne përputhje me standartin teknologjik.

Kualifikimet

Kërkesat që duhet të përmbushë kandidati:
- Diplomë universitare në Inxhinieri Elektrike. I preferuar profilizimi ne drejtimin energjitik.
- Nivel eksperience pune jo me pak se 5 (pese) vite në pozicione të ngjashme.
- Njohuri te mira te programeve: Autocad, llogaritje Teknike Elektrike / DIALUX, etj.
-Të njohë dhe interpretojë skemat elektrike të fuqisë dhe komandimit.

Aftësi të tjera:
-Të njohë dhe të interpretojë skemat e qarqeve elektronike të fuqisë dhe kontrollit.
-Të njohë llogaritjet teknike-elektrike të impianteve elektrike: Furnizim, shpërndarje, komandim të energjisë elektrike dhe sinjaleve TM/TU.
- Aftësi të mira në projektimin dhe koordinimin e punimeve elektrike.
-Njohuri në përpilimin e preventivave dhe kontratave për sipërmarje në instalimet elektrike.
-Aftësi të shkëlqyera organizative, duke përfshirë aftësi për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete.
-Të zotërojë etikë dhe integritet profesional.
-Aftësi për të punuar në grup dhe iniciativë.
-Të jetë i pajisur me patentë të vlefshme drejtimi.


Mënyra e aplikimit: 
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me subjekt të përcaktuar.

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" (kujdesuni që të jeni identifikuar në emailin tuaj kur klikoni frazën "Apliko këtu me email"), ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë.
EuroElektra sh.p.k
Rruga Prush, 1041, Vaqarr, Tirane
Tel: 042 476501
Cel: +355676048043


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë