368 Punë aktive

99304 Punëkërkues

6173 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
ATIS SHPK

Our company was founded in 2013, as a small business to steadily grow into one of the most successful web agencies, both in Albania and abroad. Today, ATIS is home to more than 50 certified and qualified employees with proven expertise in their profession. We want to continue building a place where people can head to anytime they need fast, professional, strategic, and secure solutions. Our ultimate mission is to deliver off-the-s...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Bulevardi Zogu I , perballe ish stacionit te trenit, Qendra e Biznesit Tirana, kati 6
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 12-06-2019 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
12-06-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

We are ATIS (www.atis.al), the best Digital Factory in Albania with a staff of more than 60 people and with several years of experience. Our company specializes in custom web application design and development for clients from all across Europe.
We are looking for a PHP Developer to join our team of passionate and driven individuals. You will be responsible for coding with PHP OOP. You will be a part of a creative team that is responsible for all aspects of the ongoing software development from the initial specification, through developing, testing and launching.

Detyrat

Responsibilities:
•Writing clean, fast PHP to a high standard, in a timely and scalable way with Laravel framework.
•Participate in the ongoing development and implementation of front-end web coding and design standards, writing clean and concise code.
•Troubleshoot, test and maintain the core product software and databases to ensure strong optimization and functionality.
•Follow industry best practices.
•Work closely with designers, business analysts, project managers, and software engineers to ensure design standards are met throughout the lifecycle of the project.
•Participate in discussions with team members about technical best practices and help identify optimal technical solutions.
•Engage in outside-the-box thinking to provide high value-of-service to clients.
•Stay current on the latest trends and emerging technologies within the open source community.

Kualifikimet

Requirements:
•Proven software development experience in PHP. Experience with Laravel or Symfony or CodeIgniter framework is considered a plus.
•Demonstrable knowledge of web technologies including HTML, CSS, Javascript, AJAX etc.
•Good knowledge of relational databases, version control tools and of developing web services.
•Good understanding of object-oriented design concepts and software development processes and methods.
•Must have passion for development and latest technologies.
•Experience in common third-party APIs (Google, Facebook, Ebay etc).
•Passion for best design and coding practices and a desire to develop new bold ideas.
•BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject.

Shënime


We offer:

•Extensive on the job training and exciting innovative projects within a very dynamic environment.
•Competitive salary and benefits in a highly meritocratic company.
•Pleasant working environment within a modern office space near the city center of Tirana.

Please send an email with CV at: [email protected]

Only shortlisted candidates will be contacted for a job interview.

ATIS Sh.p.k deshiron te vere ne vemendjen e kandidateve te interesuar per punesim se cdo informacion qe do te paraqesin lidhur me shprehjen e interesit te tyre per sa me siper, do te trajtohet me nje nivel sigurie te stadarteve me te larta per ruajtjen dhe perpunimin e te ketyre te dhenave ne perputhje te plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 date 10.03.2008 "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" i ndryshuar dhe aktet nenligjore te nxjerra ne zbatim te tij. Gjithashtu, me dhenien e ketij informacioni, kandidati i interesuar deklaron dhe jep miratimin e tij per procesimin dhe ruajtjen e metejshem te te dhenave personale te tij nga ana e ATIS Sh.p.k per perdorim te brendshem te kompanise dhe per qellimin per te cilin ai ka deklaruar vullnetarisht keto te dhena. Kandidati ka te drejte te kerkoj ne cdo kohe shtimin, heqjen, bllokimin apo korrigjimin e te dhenave te tij sipas te drejtave dhe detyrimeve te parashikuar ne aktet ligjore. Me dergimin e CV nga ana juaj, shoqeria ATIS Sh.p.k prezumon qe ju keni marr njoftim dhe keni dhene pelqimin tuaj per sa me siper.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë