368 Punë aktive

99304 Punëkërkues

6173 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Lim-Em

Shoqëria “LIM-EM” sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, përmes Impiantit të Prodhimit të Inerteve të zotëruar nga kjo e fundit.

Në vitin 2000, aktiviteti i saj është zgjeruar me ndërtimin e veprave civile, ndërtime industriale, rrugë dhe ujësjellës me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqiperinë. LIM-E...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr. e Durresit, Ish Uzina Tirana
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: +355696020704
  • Mobile: +355696020704
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 12-06-2019 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Marketing
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
12-06-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqëria “Lim-Em” sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, përmes Impiantit të Prodhimit të Inerteve të zotëruar nga kjo e fundit.

Në vitin 2000, aktiviteti i saj është zgjeruar me ndërtimin e veprave civile, ndërtime industriale, rrugë dhe ujësjellës me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqiperinë.

LIM-EM me eksperiencë dhe reputacion të konsoliduar prej mbi 19 vitesh, ka hedhur hapa të rëndësishëm, duke projektuar dhe ndërtuar objekte të madhësive dhe funksioneve të ndryshme.

Kompania Lim-em ka hapur vendin vakant për Drejtues i Departamentit të Zhvillimit.

Detyrat

• Eshtë përgjegjëse për mbarëvajtjen e departamentit të Zhvillimit.
• Eshte përgjegjës për drejtimin dhe supervizimin e menaxhereve të departamentit të shitjes.
• Eshtë përgjegjës për kontrollin e raportimit ditor të Departamentit të Shitjeve.
• Të sigurohet që ekipi i shitjes të ketë burimet e nevojshme për të kryer punën sipas planit.
• Eshtë përgjegjës për analizim dhe vlerësimin e propozimit nga menaxheret e shitjes për kërkesat e Klienteve të rinj të mundshëm.
• Të formuloj politika dhe procedura të shitjes.
• Të zhvillojë ide dhe materiale promovuese.
• Të hartojë planin mujor, gjashtë mujore dhe vjetor të shitjes.
• Monitoron procesin e shpërndarjes së kontakteve dhe update-imin në lidhje me takimet dhe informacionin në databaze.
• Monitoron takimet ditore dhe lëvizjet e Menaxherëve të Shitjes në mënyrë që të evitohen vizita në të njëjtën kompani nga dy Menaxhere të ndryshëm brenda një dite.
• Vlerëson produktivitetin mujor të Menaxherëve të shitjes në bazë të update-imeve në databaze të takimeve ditore dhe Raporton për performancën e tyre te Drejtori Ekzekutiv.
• Detyra të tjera që mund t’i caktohen nga Drejtori Ekzekutiv.
• Përgatit dokumentacione sipas kërkesave të Drejtorit Ekzekutiv.
• Të vendosë objektivat e shitjes individuale me ekipin e shitjes (si përshmbull targetin e stafit).
• Përgjegjëse për zhvillimin e tregut.

Eshtë përgjegjëse për përcaktimin e qartë të afateve për çdo detyrë/koordinim të ndërmarrë dhe çdo detyrë të caktuar dhe ndjekjen për finalizimin e tyre sipas afateve të përcaktuara Eshtë përgjegjëse për Strategji Marketing dhe Shitje për departamentin e zhvillimit.

Kualifikimet

- Arsimi i lartë në Degën e Menaxhim / Marketing.
- Përbën avantazh arsimimi jashte vendit.
- Eksperiencë në fusha të ngjashme minimalisht 7 vite.
- Të disponojë leje drejtimi klasi B.
- Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane.

Shënime


Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë me CV-ne me foto bashkangjitur në adresën e E-mail: [email protected]
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
Suksese!


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë