368 Punë aktive

99304 Punëkërkues

6173 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Digicom shpk

DIGICOM është njё nga kompanitё mё inovatore tё komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur teknologjinё e rrjetit me fibra optike dhe IP.

Jo shumё kompani kanё shansin pёr tё ndryshuar jetёn e njerёzve nёpёrmjet inovacionit.

Ҫdo ditё po rritet numri i klientëve të cilët i besojnё teknologjisё sё rrjetit te Digicom me fibra optike dhe shërbimit që ata ofrojnë. Sepse DIGI...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Dervish Hima, Pallati Ada Tower, nr.1, Kati perdhe
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 10-06-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-06-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit të Finances të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit : Business billing and collection

Detyrat

Detyrat dhe përgjegjësitë
Pozicioni është përgjegjës për faturimin, arkëtimin dhe kontrollin e detyrimeve të klientëve biznes.Monitoron dhe rakordon në vazhdimësi burimet e pagesave.
• Verifikon qe kontratat e lidhura jane ne perputhje me standartet e kompanise, me cmimet e aprovuara dhe qe kontratat jane regjistruar sakte ne Sistemin e faturimit.
• Eshte pergjegjese per regjistrimin e faturave dhe arketimeve te klienteve biznes ne sistemet e faturimit dhe financiar, printimin e tyre dhe dergimin tek klientet brenda dates 5 te muajit pasardhes.
• Rakordim i bankave dhe llogarive tranzitore.
• Ndjek qe klientet e bllokuar te mos faturohen, dhe ato te rinovuar te faturohen ne kohen e duhur.
• Ruan marredhenien me posten per dergimin e faturave te klientevere.
• Kontribuon ne pergatitjen e librit te shitjeve dhe detyrimeve te tjera tatimore.
• Identifikon te ardhurat e pafaturuara dhe i dergon per kontabilizim te kontabiliteti.
• Kryen kuadrime te herepashershme me klientet sidomos ne raste diferencash dhe nje here ne muaj per klientet me balance 2% te totalit.
• Kuadron me sektorin e teknikes, listen e klienteve aktiv, te bllokuar dhe atyre te larguar te gjeneruar nga Sistemi i Faturimit dhe Sistemi Financiar.
• Ndjek zbatimit e procedures se automjeteve, duke perfshire por pa u limituar ne:
• Mbajtja e rekordeve per konsumin e karburant dhe mirembajtjet e automjeteve
• Kontrolli dhe pagesa e detyrimeve vjetore dhe gjobave per kundravajtje
• Ndihmon ne procesin e audititmit sipas taksave dhe ate per llogari te pronareve.
• Kryen cdo detyre tjeter te kerkuar nga eproret e saj/tij brenda departamentit te finance-kontabilitetit

Kualifikimet

Kërkesa për kandidatët
• Të ketë mbaruar arsimin e lartë dega Financë
• Të ketë eksperiencë pune,perben avantazh në kompani telekomunikacioni
• Te ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office
• Të dijë të përdorë programin Financa 5.0
• Të jetë analitik dhe i saktë;
• Të organizoj dhe kryejë disa detyra njëkohësisht;
• Të jetë i/e komunikueshëm;t
• Të njohë shumë mirë gjuhën angleze

Shënime


Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në [email protected] dhe të urojmë suksese. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për hapa të mëtejshëm.
www.digicom.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë