368 Punë aktive

99304 Punëkërkues

6173 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Partner.al

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj. Partner.al i ofron bizneseve mjetet e...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Tish Dahia Street Tirana, Albania 1022
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: +355 67 500 777 4
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 10-06-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Industria mekanike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-06-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Partner.al kërkon një Përgjegjës/Administrator Automjetesh në Tiranë,për një klient i cili operon prej 18 vitesh në fushën e distribucionit të importit në industrinë e FMCG.

Detyrat

-Mbajtja në gjëndje pune të mjeteve motorike nëpermjet inspektimeve dhe testimeve të
automjeteve dhe mjeteve të tjera motorike ose jo;
-Kompletimi i preventivit te mirëmbajtjes si p.sh, probleme motorike, nderrimi i vajit, i gomave etj, zëvëndesimi i filtrave;
-Mban mjetet në gjëndje funksionale duke mbledhur ankesat për problematikat e mundshme të
lidhura me funksionimin e automjeteve apo mjeteve të tjera motorike; duke ndjekur inspektime,
riparime të pjesëve motorrike, riparime mekanike dhe keqfunksionime të sistemit elektrik;
nderrimi i pjeseve te kembimit; etj.
-Verifikon shërbimin e automjeteve dhe mjeteve të tjera motorike duke kryer testime dhe
kontrolle të sistemit;
- Mban përgjegjesi për permbushjen e kërkesave teknike duke testuar pjesët motorrike, sigurinë
dhe kontrollet standarde të oksidimit të pjesëve të këmbimit;
-Mirëmban fizikisht automjetet dhe mjetet e tjera motorike, duke u kujdesur për
pastrimin/larjen/lyerjen e tyre.
-Kryen raportime periodike në lidhje me gjëndjen e përgjithshme teknike të automjeteve, si dhe
evidentimin e problematikave të lidhura me to;
-Kujdeset për pajisjen me të gjithë dokumentacionin e nevojshem për daljen ne qarkullim te
mjeteve ne ngarkim te tij;
-Kryen procedurat për furnizimin me karburant të mjeteve në ngarkim të tij.
-Pergatit raport mujore për Tabelën e “km” të mjeteve, Gjëndjen e karburantit të rakorduar, Listën e mjeteve &, Gjendjen teknike të mjeteve, Normat e përditesuara të konsumit të mjeteve, Tabelen mujore të konsumit të mjeteve sipas koefiçentëve të Shoqërise, Inventarin e ofiçinës.

Kualifikimet

-Të ketë përfunduar arsimin e mesëm me profil mekanik, preferohet Diplomë Universitare
në Inxhinieri mekanike;
-Minimumi 3 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.
-Aftësi shumë të mira komunikimi;
-Aftesi shume të mira në përdorimin e paketes Office.
-Aftësi të menaxhimit të kohës dhe probematikave të punës.

Shënime


Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: [email protected]

Ps:Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dërgoni CV-in tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë