331 Punë aktive

98426 Punëkërkues

6071 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Gjoka Konstruksion Sh.A

Kompani Ndertimi e fokususuar ne: Infrastrukture rrugore Ndertim Hidrocentralesh Ndertim Tunelesh Ndertim Urash Rezidenca Banimi Prodhim Asfalti Prodhim Betoni Dhe Sherbime

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga Dora D'istria , Hyrja 1 dhe 2
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: 042274809
  • Mobile: 0692064624
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 13-05-2019 edhe 22 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Arkitekt
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
13-05-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqeria "Gjoka Konstruksion" sh.a kerkon te punesoje:

Arkitekt me eksperience ne projektim dhe zbatim te: godina banimi, ndertesa civile dhe industriale, infrastrukture rrugore, vepra te tilla si ujesjelles, HEC etj.
Arkitekti do të përfshihet në të gjitha proceset e projektimit dhe zbatimit ne bashkëpunim me inxhinierët e shoqerise te profileve te ndryshme.

Detyrat

-Të krijojë projekte ndërtimi nëpërmjet programeve kompjuterike të specializuara CAD (Computer Aided Design) sipas nevojave te shoqerise;
-Te punoj ngushtësisht me pjesen tjeter te stafit inxhinierik te shoqerise per përgatitjen e raporteve, propozimeve dhe preventiva per projekte te ndryshme;
-Të përshtase planet e projektet sipas rrethanave dhe të zgjidhë problemet që mund të shfaqen gjatë procesit të ndërtimit;
-Të ndjek procedurat e marrjes së lejeve të ndërtimit e formalitete të tjera të ngjashme (dhe i ndjek fizikisht);
-Të vizitojë vazhdimisht kantieret e ndërtimit;
-Te koordinoje projektin arkitektonik gjate gjithë fazave te projektimit me disiplinat e tjera inxhinierike te projektit si projekti elektrik, projekti mekanik, projekti hidraulik, projekti i infrastrukturës, etj.

Kualifikimet

- Diplomë Universitare – Dega Arkitekturë
- Eksperience ne profesion mbi 5 vite

Aftësitë e nevojshme:

- Te jete kreativ;
- Te zoteroj aftesi te mira komunikimi;
- Te jete i aftë të punojë në grup duke bashkërenduar punën me kolegët e tjerë;
- Te ketë aftësi ne ideimin dhe përgatitjen e projektit duke përfshire planifikimin urban, projektimin arkitektonik dhe funksional;
- Te jete i afte te beje zbërthimin e detajeve arkitektonike dhe konstruktive ne përputhje me specifikimet teknike dhe preventivat;
-Te ketë njohuri te avancuara kompjuterikë për programe si: Microsoft Office, AutoCad, Adobe Photoshop, 3D Studio Viz / Max etj;
- Te jete i gatshem per te punuar ne zyre dhe/ apo kantiere;
- Gatishmëri për të përfunduar/ ndjekur detyrat e dhëna dhe afatet e projektimit;
- Njohuri të mira të standarteve kombëtare dhe ndërkombëtare të ndërtimit dhe legjislacionit në fuqi;
- Te jete i vemendshem ndaj detajeve ne nje projekt;
- Te kete aftësi të mira organizative;
- Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze ne të shkruar dhe të folur.

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko me email" si mëposhtë.
Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e email duke aplikuiar si meposhte:


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë