331 Punë aktive

98426 Punëkërkues

6071 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Green Coast

“Green Coast Resort” po ndërtohet në brigjet e detit Jon, në një nga plazhet më të bukur të rivierës Shqiptare, në zonën e Palasës. Si një nga resortet më të mira në rajon kombinon elegancën e arkitekturës me vlerat e paçmuara të natyrës, historisë dhe kulturës. Unik në llojin e tij në Shqipëri, resorti shtrihet në më shumë se 20 hektarë me një shumëllojshmëri vilash dhe apartamentesh, me një hotel në standart 5 yje, me struktura t...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga “Dervish Hima” Pallati Ambasador 3, Kati 4, Ap 61, Tirane, Albania
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Vlore, Shqipëri 01-05-2019 edhe 10 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Ekonomist
Tipi i punës
Kontrate me kohë te caktuar
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
01-05-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, te Kompania

Kompania Green Coast pjesë e Balfin Group, është një kompani e fokusuar në projektimin, ndërtimin, vënien në shfrytëzim, administrimin, mirëmbajtjen, operimin e Resorteve Turistike, zhvillimit të Objekteve dhe Fshatrave Turistike dhe njësive të hotelerisë. Green Coast Resort, i cili ndodhet në Palasë, në një nga perlat e brigjeve të Jonit, por edhe të Mesdheut në përgjithësi.

Kompania Green Coast po kërkon të punësojë staf për investimin më të ri buzë detit me të gjitha shërbimet e nevojshme, si bare, restorante dhe ambiente për argëtim.

Pozicioni i kërkuar: Magazinier

Vendodhja: Projekti Green Coast, Palasë, Vlorë

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:
•Të marrë në dorëzim produktet, materialet, mjetet dhe pajisjet e furnizimeve konform dokumenteve dhe ti pasqyroje ato ne dokumentet përkatës me saktësi dhe ne kohe.
•Të verifikoje sasitë dhe gjendjen fizike te mallrave, materialeve te furnizimit dhe te raportoje çdo mangësi te vërejtur, duke përfshire dhe mangësitë ne dokumentacionin shoqerues
•Të beje shpërndarjen dhe dorëzimin e produkteve për ne pikat e shitjes kundrejt dokumentacionit përkatës (libër llogarie, flete hyrje/dalje etj.)
•Të organizoje vendosjen, renditjen, magazinimin e materialeve per te siguruar ruajtjen e tyre ne kushte sa me optimale dhe orientim te shpejte brenda magazinës
•Të dorëzoje ne finance dokumentacionin mujor brenda datës 5 te muajit pasardhës
•Të kuadrojë me financën lëvizjet/gjendjet mujore te magazinave deri ne datën 10 te muajit pasardhës
•Të raportojë dhe përgatisë procesverbalet për materialet apo pajisjet e dëmtuara
•Të mirëmbaje dokumentacionin e magazinës qe mbulon duke bere dorëzimin e tij te plote në mbyllje të aktivitetit
•Është pjese e grupit te inventarizuesve për kryerjen e inventarëve sipas nevojave te kompanisë

Eksperiencat dhe aftësi të tjera:
•Të ketë eksperiencë pune të mëparshme
•Natyrë energjike dhe sociale
•Aftësi shumë të mira komunikimi dhe organizuese dhe bashkepunuese
•Sjellje etike dhe e pergjegjshme kundrejt kolegeve dhe klienteve
•Korrektesi dhe seriozitet kundrej detyrave te ngarkuara

Kriteret e kerkuara:
•Të jetë i gatshëm të punojë jashtë vendbanimit
•Fleksibël të punojë me turne
•Përbën avantazh nëse ka përfunduar ekonomikun e mesëm
Kompania Green Coast do të mbulojë të gjitha kostot e akomodimit, transportit, ushqimit për të gjithë stafin.
Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në adresën [email protected] me subjekt GC_0319
Afati i dorëzimit: 22.04.2019

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë