357 Punë aktive

98397 Punëkërkues

6066 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Intesa Sanpaolo Bank Albania

Intesa Sanpaolo gëzon një prezencë të përzgjedhur në Europën Qëndrore dhe Lindore, në vende të Lindje së Mesme dhe Afrikës së Veriut me mbi 1,083 degë dhe 7.9 milion klientë të cilët i përkasin filialeve të Grupit që zhvillojnë aktivitetin e tyre në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve bankare për individët dhe shërbime bankare komerciale në 11 vende. Gjithashtu, një rrjet ndërkombëtar specialistësh në mbështetje të klientëve korpor...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr.Ismail Qemali
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: 00355 4 22 76 000
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 24-04-2019 edhe 5 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
24-04-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Përgjegjësitë & Detyrat kryesore:

1. Ndihmon në menaxhimin e të gjitha aktiviteteve për arritjen e objektivave të biznesit dhe planet e departamentit të CRM
2. Ndihmon në menaxhimin e fushatave komerciale dhe në përcaktimin e objektivave të matshëm
3. Mat rezultatet e fushatave, analizon, prezanton tek personat përgjegjës për shitjet dhe tek palet e tjera të interesuara
4. Përgatitja e raporteve lidhur me performancën e Degëve
5. Ndihmon njësitë përkatëse organizative të bankës lidhur me zhvillimin teknik të platformës së CRM
6. Ndihmon në organizimin e mjeteve dhe proçeseve për të nxitur aktivitetet e matshme dhe eksperiencën ndaj klientit
7. Koordinon dhe suporton punonjësit e shitjeve në aktivitetet komerciale

Kualifikimet

Aftësitë që duhet të zotërojë kandidati:
1. Diplome në Ekonomi Informatike
2. Aftësi statistikore
3. Aftësi të mira në SQL, PL/SQL, SQL Developer, Excel 2010
4. Të kuptuarit e teknikave të modelimit dhe proçesimit e të dhenave të biznesit
5. Aftësi kompjuterike dhe kërkimore
6. Orientim drejt biznesit
7. Aftësi shumë të mira të gjuhës Angleze (e folur dhe e shkruar)

Kërkesa të tjera që preferohen:
1. Eksperiencë pune nga 2 deri 4 vjet
2. Preferohet të ketë eksperiencë në Bankë
3. Eksperiencë pune me bazat e të dhënave dhe raportime
4. Aftësi komunikimi dhe prezantimi

Shënime


Kandidatët duhet të dorëzojnë: 


Një Curriculum Vitae 

Një kopje të Diplomës Universitare shoqëruar me listën e notave 


Aplikimet duhet të dorëzohen dhe të adresohen tek: 

Intesa Sanpaolo Bank Albania Human Resources Department 

Rruga: Ismail Qemali Nr. 27, Tiranë 

E-mail: [email protected]
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë