357 Punë aktive

98396 Punëkërkues

6066 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Citel Group

Citel Gruoup Sistem Integratori qe operon me shume se 15 vjete ne sektorin e ICT & Business Consulting, eshte nje multinazionale qe ofron sherbime tekonologjike ne grade qe te trasformojne nevojat e klientit ne soluzione per te permiresuar procesin e bisnesit. Me shume se 150 profesionist perkrahin klientin ne cdo fase te aktivitetit, nga studimi e nevojave svilupimi dhe mirembajtejen e produktit.

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Largo Antonelli 20, 00145
  • Roma, Itali
  • Tel: +39 0697843492
  • Mobile: 0039 3318164235
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Napoli, Itali 23-04-2019 edhe 4 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Programues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
23-04-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Codi e Kerkeses 02_AL

Vendi i Punes      Napoli Italia

Citel Gruoup Sistem Integratori qe operon me shume se 15 vjete ne sektorin e ICT & Business Consulting, eshte nje multinazionale qe ofron sherbime tekonologjike ne grade qe te trasformojne nevojat e klientit ne soluzione per te permiresuar procesin e bisnesit

Me shume se 150 profesionist perkrahin klientin ne cdo fase te aktivitetit ,nga studimi e nevojave svilupimi dhe mirembajtejen e produktit. Faleminderit a kesaj shperndarje te sherbimit  “in Cloud” te basuar ne nje prodhim te centralizuar ofron sherbime Informatike te qualitetit te larte e cmime konkurruese

Ne prespektiven qe te zgjerojme personelin tone kerkojme per qytetin e Napolit nje profil Programues .NET

Kandidati ideal duhet te kete njohje te thelle dhe te dokumentuar ne zhvillimin dhe programimin e kesaj teknologie Microsoft .NET


.net Developer 

Codice ricerca: 02_AL

Sede di lavoro: Napoli, Italia

Citel Group, System Integrator operante da oltre 15 anni nel settore della ICT & Business Consulting, è una Multinazionale che nasce in Italia che fornisce servizi tecnologici capaci di tradurre le esigenze dei clienti in soluzioni che ne migliorano i processi di business.

Oltre 150 professionisti affiancano i clienti in ogni fase dell’attività, dallo studio delle necessità alla delivery e manutenzione di quanto prodotto. Grazie all'erogazione di servizi "in Cloud", basati su una Factory centralizzata, offre infatti servizi IT di alta qualità a prezzi competitivi.


Nella prospettiva di estendere il nostro organico, ricerchiamo, per la sede Italiana di Napoli un profilo di Sviluppatore .net. 

Il candidato dovrà avere un’approfondita e documentata esperienza nello sviluppo e programmazione con tecnologia Microsoft .Net.

Kualifikimet

Kandidati ideal duhet te kete keto njohje

•Njohja e gjuhes te programimit: C#

•Database : SQL Server/T-SQL te perparuar;

•Zhvillimi i sherbimit web nepermjet WCF;

Njohja e gjuhes LINQ;

Perdorimi i software ne versionin paradikme push/pull e branchin

Si requisit i preferuar ne fasen e selezionit nje njohje te mire te:

•Metodologia Agile;

•Njohja e MVC;

•HTML5/CSS3;

•Javascript: Jquery,Angular JS.


Il candidato ideale dovrà possedere le seguenti skills: 

•Conoscenza del linguaggio di programmazione: C#;

•Database: SQL Server / T-SQL avanzato;

•Sviluppo di servizi web tramite WCF;

•Conoscenza del linguaggio di interrogazione LINQ;

•Utilizzo di software di versioning con paradigma push/pull e branching;

 
Sarà requisito preferenziale in fase di selezione una buona conoscenza di:

•Metodologia Agile;

•Conoscenza di MVC;

•HTML5/CSS3;

•Javascript: Jquery, Angular JS.


Completon profilin 

Trasferimi ne Itali

E shkelquer mundesia per te punuar ne squader

Njohja dhe drejtimi i projektit

Njohja e gjuhes Italiane

Do te perfitoni 

Sigurimin Shendetesor

Formimi i metejshem

Kerkesa ka funksion te menjehershem

Kerkesa eshte per te dy sekset (L.903/77).

Do merren ne konsiderazion vetem CV me kompetenzat e shenuara

Kandidatet e interesuar mund te derkojne CV duke vene kodin e kerkeses, dhe puna qe ben ne keto moment.


Completano il profilo:

•Ottima predisposizione a lavorare in Team;

•Predisposizione alla gestione di progetti;

•Buona conoscenza della lingua inglese.

 

 Benefits:

•Crescita Professionale;

•Formazione;

•Assicurazione Sanitaria.

 

 È richiesto trasferimento in Italia

 Si richiede disponibilità immediata

La ricerca è rivolta a candidature di entrambi i sessi (L. 903/77).

Verranno presi in considerazione solo i curricula con le competenze indicate.

I candidati interessati possono inviare i CV indicando il codice della ricerca e, possibilmente, l’attuale situazione lavorativa e disponibilità.

Shënime


Do merren ne konsiderazion vetem CV me kompetenzat e shenuara.
Kandidatet e interesuar mund te derkojne CV duke vene kodin e kerkeses, dhe puna qe ben ne keto moment.
CV duhet te vihet ne forme e ”Rregullave te Europes e mbrojtjes se te dhena personale” duke vene firmen ne fund. 
Autorizoj trajtimin e te dhenave te mia ne base te ligjit 13 d.igs .30/06/2006 n°196 – “Codi i mbrojtes e te dhenave personale” dhe art. 13 GDPR 679/16 – Regullat Europian per mbrojtejen e te dhenave personale.

Contaktet:
[email protected]
[email protected]
Nr. Tel. 0039697843492
0039815447726Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë