311 Punë aktive

97511 Punëkërkues

5980 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
KRESHA PROD

Kresha Prod shpk operon në fushën e përpunimit, prodhimit, paketim e magazinim të artikujve të ndryshëm ushqimorë. Eksport-import, tregti me shumicë e pakicë të prodhimeve të ndryshme, ushqimore, import makinerish dhe pajisjesh të ndryshme. Ajo punon me pasion në fushën e përpunimit dhe tregëtimit të kafes më të shijshme në tregun mbarë kombëtar të kafesë. Themeluesi i saj ka filluar këtë biznes në 2006 nga tregëtimi i kafesë dhe d...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Aurostrada Tiranë – Durrës, Km 6, Kashar
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 11-04-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Marketing
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
11-04-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Sales and Marketing Director

PËRSHKRIMI I PUNËS

Drejtori i pozicionit të shitjes dhe marketingut është përgjegjës për planifikimin dhe zbatimin e programeve të shitjeve, marketingut dhe zhvillimit të produktit, si në periudhën afatshkurtër ashtu edhe në atë të gjatë, në drejtim të tregjeve ekzistuese dhe të reja duke kryer detyrat e mëposhtme personalisht ose nëpërmjet vartësve.

Detyrat

Funksionet esenciale

-Zhvillon dhe zbaton planet strategjike të marketingut dhe planet e shitjes dhe parashikimet për të arritur objektivat e kompanise për produktet dhe shërbimet.
-Zhvillon dhe menaxhon buxhetet operative të shitjeve / marketingut.
-Planifikon dhe mbikëqyr aktivitetet e reklamimit dhe promovimit, duke përfshirë shtypjen, internetin, mediat elektronike dhe postën direkte.
-Zhvillon dhe rekomandon vendosjen e produktit, paketimin dhe strategjinë e çmimeve për të prodhuar pjesën më të madhe të mundshme të tregut afatgjatë.
-Realizon raport të kënaqshëm fitimi / humbjeje dhe pjesëmarrje në treg në lidhje me standardet e paracaktuara dhe industrinë dhe trendet ekonomike.
-Siguron kontroll efektiv të rezultateve të marketingut dhe merr masa korrigjuese për të garantuar që arritja e objektivave të marketingut të jetë brenda buxheteve të caktuara.
-Mbikëqyr dhe vlerëson hulumtimin e tregut dhe përshtat strategjinë e marketingut për të plotësuar ndryshimet në treg dhe kushtet konkurruese.
-Vëzhgon produktet konkurruese, shitjet dhe aktivitetet e marketingut.
-Themelon dhe mirëmban marrëdhënie me influencuesit e industrisë dhe partnerët kyç strategjik.
-Udhëzon përgatitjen e raporteve të veprimtarisë së marketingut dhe paraqet menaxhimin ekzekutiv.
-Themelon dhe mban një imazh të qëndrueshëm të kompanise në të gjitha linjat e prodhimit, materialeve promovuese dhe ngjarjeve.
-Drejton shitjet e aktiviteteve të parashikimit dhe përcakton qëllimet e performancës në përputhje me rrethanat.
-Drejton personelin, trajnimin dhe vlerësimet e performancës për të zhvilluar dhe kontrolluar programet e shitjes dhe marketingut.
-Drejton aktivitetin e zhvillimit të kanaleve të tregut dhe koordinon shpërndarjen e shitjeve duke krijuar territore, kuota dhe qëllime shitjeje.
-Përfaqëson kompaninë në takimet e shoqatave tregtare për të promovuar produktin.
-Takohet me klientët kryesorë, duke ndihmuar përfaqësuesin e shitjes për të mbajtur marrëdhënie dhe duke negociuar dhe mbyllur marrëveshjet.
-Koordinon ndërlidhjen ndërmjet departamentit të shitjes dhe njësive të tjera të lidhura me shitjet.
-Analizon dhe kontrollon shpenzimet e ndarjes në përputhje me kërkesat buxhetore.
-Ndihmon departamentet e tjera brenda organizatës për të përgatitur manualet dhe publikimet teknike.
-Përgatit raporte periodike të shitjeve që tregojnë volumin e shitjeve, shitjet e mundshme dhe fushat e zgjerimit të bazës së propozuar të klientëve.
-Shqyrton dhe analizon shfaqjet e shitjeve kundrejt programeve, kuotave dhe planeve për të përcaktuar efektivitetin.
-Drejton kërkimin dhe zhvillimin e produktit.

Kualifikimet

KompetencatMendjemprehtësi të biznesit.

Aftësi komunikimi.

Customer / Client Focus.

Leadership.

Aftësi Prezantuese.

Zgjidhja e problemeve / Analiza.

Rezultate te larta.

Mendimi Strategjik.

Kapaciteti teknik.Përgjegjësia e MbikëqyrjesKy pozicion menaxhon të gjithë punonjësit e departamentit dhe është përgjegjës për menaxhimin e performancës dhe punësimin e punonjësve brenda këtij departamenti.

Arsimi i preferuar dhe përvoja

Diplomë Master në shitje, marketing ose administrim biznesi.

Shënime

Dergoni CV tuaj tek adresa: [email protected]
Ose telefononi ne nr e tel 0682044024


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë