311 Punë aktive

97511 Punëkërkues

5980 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Gjoka Konstruksion Sh.A

Kompani Ndertimi e fokususuar ne: Infrastrukture rrugore Ndertim Hidrocentralesh Ndertim Tunelesh Ndertim Urash Rezidenca Banimi Prodhim Asfalti Prodhim Betoni Dhe Sherbime

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga Dora D'istria , Hyrja 1 dhe 2
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: 042274809
  • Mobile: 0692064624
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 10-04-2019 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Jurist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Manaxherial
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-04-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqeria "Gjoka Konstruksion" sh.a kerkon te punesoje Jurist.

Detyrat

•Hartimi i kontratave dhe marreveshjeve te ndryshme per klientë, furnitor, nenkontraktor te shoqerise vendas dhe te huaj;
•Hartimi i kontratave te punes sipas legjislacionit ne fuqi;
•Hartimi i padive gjyqsore;
•Perfaqesimi i shoqerise prane institucioneve administrative, ndjekje e procedurave dhe korrespondencave zyrtare;
•Pergatitja dhe ndjekja e ankimimeve administrative gjate veprimtarise se shoqerise;
•Ndjekja e proçedurave te ndryshme ne fushën e ndërtimit, procedurat e nevojshme për leje Infrstrukture, leje shfrytëzimi, pregatitje e dokumentacionit për regjistrimin dhe hipotekimin e pasurive te paluajtshme;
•Bashkepunim ne evidentimin, ndjekjen dhe menaxhimin e procedurave te prokurimit per shoqerine;
•Hartimi i cdo akti te nevojshem per shoqerine ne perputhje me ligjin Nr.9901, datë 14.4.2008 “Për Tregtarët Dhe Shoqëritë Tregtare”;
•Dhënie e opinionit ligjor brenda departamenteve te shoqerisë;
•Ruan, administron dhe arkivon cdo dokument/dosje te ndjekur;
•Detyra te tjera te ngarkuara nga eprori brenda fushes se saj/tij të formimit.

Kualifikimet

•Të ketë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Drejtësisë;
•Të ketë njohuri të mira te legjislacionit Shqiptar;
•Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
•Të ketë eksperiencë pune minimalisht 3 vite, perfshi experience ne prokurime shqiptare dhe te huaja;
•Të ketë aftesi shume te mira, komunikuese, organizuese dhe pune ne grup;
•Të ketë njohuri të mira te programeve kompjuterike /Paketa Microsoft Office;
•Të ketë integritet, ndershmëri, besueshmëri, etike dhe të ruajë kofidencialitetin;
•Te jetë i gatshëm të punoj me orar të zgjatur.

Shënime

Dokumenta te nevojshme:
•CV me foto
•Diplome me liste notash
•Reference
•Certifikate trajnimi/gjuhe e huaj.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Kandidatet te dergojne CV-n ne adresen e email: [email protected]


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë