300 Punë aktive

95583 Punëkërkues

5821 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Go Tech Electronics

GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “HotPoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.

Nga...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga dytesore Tirane –Kashar, Km I, Pajtoni Center, Kati III
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 08-02-2019 edhe 19 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
08-02-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania Gotech shpall vakant pozicionin Menaxher kategorie per produktet e vogla elektro-shtepiake.

Detyrat

 • Merr detyra nga Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve
 • Kërkon për oferta të ndryshme (në rrugë elktronike ose direkte) në bazë të detyrave të dhëna nga Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve;
 • Ndjek procesin e blerjes, për kategorinë që i është caktuar deri në perfundim/magazinim në perputhje me Procedurën e Blerjeve;
 • Mirëpret nga furnitorët ofertat përkatese dhe ushtron llogjiken krahasuese oferte/cilesi/sherbim.
 • Analizon me kujdes referencat e cdo furnitori të mundshëm
 • Informon Drejturesin e Departamentit të Blerjeve për gjëndjen e stokut për të gjithë rrjetin e shitjeve për kategorinë përkatëse; 
 • Ndjek rotacionin e stokut dhe propozon rishikim cmimi ne rast nevoje, duke paraqitur argumentat perkatese tek derjtuesi I departamentit per aprovim.
 • Ndjek pozicionimin e produkteve te kategorise perkatese ne cdo dyqan duke propozuar here pas here dhe ndryshime nese eshte e nevojshme per te rritur shitjet.
 • Percakton gamen perkatese dhe stokun per cdo dyqan duke u bazuar ne historikun e viteve te meparshme si dhe strategjine perkatese te kompanise.
 • Ofertat që vijnë verifikohen nga Agjenti i Blerjeve dhe i dërgohen për miratim Drejtuesit të Departamentit të Blerjeve;
 • Përgatit llogaritjet e kostove të produkteve ,të cmimeve të shitjes me shumicë /pakicë dhe i dërgon tek Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve
 • Përgatit ofertat periodike, si dhe oferta te dedikuara per kategorine perkatese duke ju permbajtur procedures se vendosjes se cmimeve, te cilat I dergon per aprovim tek drejtuesi i departamentit
 • Ndjek konkurencen dhe propozon oferta/rishikim cmimi tek drejtuesi i departamentit per te qene konkurues ne treg.
 • Kontrollon dhe raporton tek Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve në mënyrë të vazhdueshme për cmimet dhe cilesinë e furnitoreve
 • Evidenton problematika nga porositë dhe raporton problemin tek drejtuesi dhe rast pas rasti bllokon procesin sipas urdhrit përkatës, kryesisht në rastet e shkeljeve të kontratave; 
 • Ndjek mardheniet me të tretët për kryerjen e shërbimeve të transportit dhe zhdoganimit të mallit;
 • Ndjek produktet qe vijne te demtuara nga transporti dhe i raporton tek furnitoret per 
 • Ekzekuton blerjet dhe porositë në kohë me cilesinë më të lartë të mundëshme, me cmim sa më konkurues të mundshëm;
 • Protokollon blerjet në kohë dhe me saktësi; 
 • Përgatit dhe mban të dhëna për të gjithë furnitoret dhe nënkontraktorët; 
 • Koordinon dhe ndjek me financen pjesen e pagesave dhe regjistrimeve te Credit Note per cdo furnitor qe eshte pergjegjes.
 • Lokalizon furnitoret e mallrave dhe koordinon për të përcaktuar disponueshmërine e produktit në kohën e duhur;
 • Për cdo parregullsi që vëren në ushtrimin e funksioneve nga ana e DDB, njofton Administratorin.
 • Punëdhënësi mund t’i caktojë punëmarrësit edhe detyra të tjera, bazuar në nevojat e kompanise:

Kualifikimet

Eksperienca profesionale:
 • Të ketë arsimin e larte, përbën avantazh dega Ekonomik; 
 • Të ketë pervojë pune në të njejten fushë, të paktën 3 vjet;
 • Njohuri të mira të gjuhëve të huaja, vecanërisht anglisht, (avantazh italishtja);
 • Kualifikime në fushën e menaxhimit të blerjeve;
Kërkesat e pozicionit:
 • Njohuri të mira të paketës Office dhe përbën avantazh njohuritë ne programet financiare:
 • Aftësi shume të mira komunikuese dhe negociuese:
 • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze 
 • Aftësi shume te mira analitike
 • I motivuar, i organizuar, i afte per te punuar ne grup
 • Te zotërojë etike dhe integritet.

Shënime

Te interesuarit te aplikojne ne info@gotech.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë