300 Punë aktive

95583 Punëkërkues

5821 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Partner.al

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj. Partner.al i ofron bizneseve mjetet e...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Tish Dahia Street Tirana, Albania 1022
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: +355 67 500 777 4
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 05-02-2019 edhe 16 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
05-02-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Partner.al kërkon një Menaxher/e Shitjesh në Tiranë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e produkteve të pastrimit profesional.

Detyrat

-Planifikon, drejton, organizon dhe kontrollon aktivitet e shitjes;
-Përgjegjës për planifikimin, drejtimin, organizimin dhe monitorimin e ekipit të shitjes;
-Implementon në mënyrë të suksesshme strategjinë e shitjes;
-Në bashkëpunim me Drejtorin e Përgjithshëm përcakton targetin për të gjithë ekipin e shitjeve që ka nën supervizim;
-Monitorn ekzekutimin e planeve në mënyrë që të sigurohet realizimi i objektivave;
-Harton grafikun e punës për të gjithë strukturat vartëse;
-Koordinon dhe organizon punën e përditshme sipas prioriteteve kohore;
-Të mbështesë dhe të orjentoj stafin gjatë përmbyshjes së detyrave të tyre ditore;
-Kontribon në planin e porosisë së stokut nëpërmjet parashikimit të shitjeve në bashkëpunim me Drejtorin e Përgjithshëm;
-Përshtat produktet e kompanisë sipas ndryshimeve dhe kërkesave të tregut;
-Zhvillimi dhe ruajtja e marrdhënieve me klientë dhe zgjerimi i portofolit;
-Negocion me klientët për termat dhe kushtet, mbyll kontratën dhe informon atë për të drejtat dhe detyrimet që lindin me nënshkrimin e kontratës. Siguron zbatimin me korrektësi të kontratës me klientin;
-Përgatit ofertat. Bën takime me përfaqësues të kompanive të ndryshme si dhe për projekte konsulence, projekte aktuale dhe projekte të ardhshme të kompanisë;
-Ndjek marrëveshjet e kleringut, për t’i finalizuar me afatet e kërkuara;
-Rifreskim i databazës së klientëve;
-Njohje shumë e mirë e tregut dhe studim i konkurrencës;
-Kryen trajnimet e stafit të brendshëm të kompanisë si dhe trajnime me projekte të ndryshme;
-Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit.

Kualifikimet

-Të ketë përfunduar studimet e larta ( Menaxhim & Marketing);
-Aftësi të mira organizative dhe negociuese;
-Njohuri të mira të përdorimit të paketës office;
-Mbi 3 vite eksperiencë pune të ngjashme;
-Kërkohet fleksibilitet;
-Të bashkëpunojë me stafin për të gjitha detyrat ;
-Kërkohet etikë pune;
-Vendbanimi : Tiranë
-Mosha : 30-45 Vjeç

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë