300 Punë aktive

95583 Punëkërkues

5821 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Partner.al

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj. Partner.al i ofron bizneseve mjetet e...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Tish Dahia Street Tirana, Albania 1022
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: +355 67 500 777 4
Profili i Kompanisë
Korce, Shqipëri 21-01-2019 edhe 1 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
21-01-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Partner.al kërkon një Specialist/e Marketingu në Korçë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e shërbimeve për hoteleri turizëm.

Detyrat

-Jep suportin e tij në rishikimin e procedurës marketing mbi bazën e eksperiencës së përditshme në përputhje me kerkesat e departamentit dhe kompanisë;
-Do të pjesë e grupit për hartimin dhe monitorimi i një plani vjetor marketingu, i cili detajon aktivitetet e vitit që perkojnë me objektivat e miratuara të kompanisë ose klientit;
-Kryen studime tregu dhe konkurence sipas planeve strategjike që kompania ka dhe direktivave që merr nga drejtuesit;
-Pjesë e Grupit për ideimin dhe dizenjnimin e shërbimeve apo produkteve të reja që kompania ofron në treg ose të kërkuara nga klientët;
-Ndihmon në përgatitjen e strategjisë për targetimin e klientëve ekzistues dhe të rinj, si dhe hartimin e planit të punës për fushatat e marketingut tek ta në raport me interesat dhe profilin;
-Zbaton planin e veprimit dhe skedulet për të identifikuar targete specifike/klientë të rinj dhe zhvillon mënyren e kontaktit me ta;
-Ruan dhe rifreskon të dhënat e klientëve të rinj dhe ekzistues në Regjistrin e Klientëve të Kompanisë;
-Shkruan dhe publikon artikuj PR për komaninë apo projektin dhe është përgjegjës për monitorimin e tyre;
-Përgatit dhe zbaton strategjinë e komunikimit për mediat online sipas një kalendari të përcaktuar dhe bën monitorimin periodik të ecurisë;
-Vlerëson efiçencën e fushatave marketing në raport me kthimin e kontaktit dhe aspektit financiar;
-Monitorimi i zbatimit të aktiviteteve të marketingut brenda buxhetit dhe në cilesinë e kërkuar;
-Merr pjesë në evente të ndryshme si trade shows, seminare, konventa, open house;
-Manaxhimi i website të kompanisë dhe çdo fushatë apo materiali promocional që kompania ka;
-Menaxhimi i marrdhënieve me agjencitë e reklamave dhe palët e treta;
-Përgatit dhe dorëzon raporte javore dhe mujore periodike në lidhje me efektivitetin e fushatave por edhe mbi planin e punës personale;
-Detyra të tjera që i caktohen.

Kualifikimet

-Më shumë se 2 vite eksperiencë pune në marketing dhe menaxhim;
-Diplomë e arsimit të lartë preferuar në fushën e Ekonomisë dhe Marketingut;
-Kualifikime dhe trajnime në fushën e Marketingut;
-Aftësi shumë të mira komunikimi ,ndërtimi i marrëdhënieve të sukseshme me klientët;
-Aftësi për të zhvilluar dhe për të dhënë prezantime;
-I dedikuar, pozitiv dhe punetor;
-Të posedoj liçensë për drejtim automjeti;
-Të jetë fleksibel kur është e nevojshme;
-Njohuri shumë të mirë të gjuhës angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
-Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë