324 Punë aktive

94413 Punëkërkues

5745 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Intesa Sanpaolo Bank Albania

Intesa Sanpaolo gëzon një prezencë të përzgjedhur në Europën Qëndrore dhe Lindore, në vende të Lindje së Mesme dhe Afrikës së Veriut me mbi 1,083 degë dhe 7.9 milion klientë të cilët i përkasin filialeve të Grupit që zhvillojnë aktivitetin e tyre në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve bankare për individët dhe shërbime bankare komerciale në 11 vende. Gjithashtu, një rrjet ndërkombëtar specialistësh në mbështetje të klientëve korpor...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr.Ismail Qemali
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: 00355 4 22 76 000
  • Mobile:
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 28-12-2018 edhe 12 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist Prokurimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
28-12-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë: Specialist “Junior” i Prokurimeve Zyra e Prokurimeve, Divizioni i Kontrollit Financiar.
---------------------------------------------------------------------
Intesa Sanpaolo Bank Albania is looking to hire: Procurement “Junior” Specialist, Procurement Office, CFO Division.

Detyrat

•Të kryejë dhe të ndjekë aktivitete të prokurimit në lidhje me sherbimet dhe mallrat sipas Politikës së prokurimit dhe rregulloreve respektive.
•Të asistojë Drejtuesin e strukturës në marrëdhëniet me furnitorët duke patur parasysh kriteret e kursimit “cost saving”, kriteret e besueshmërisë teknike, komerciale dhe financiare
•Të asistojë Drejtuesin e strukturës në përzgjedhjen e furnitorëve dhe në manaxhimin e prokurimeve në mënyrë që të arrihen afatet e përcaktuara
•Të punojë dhe kontribuojë në mënyrë të vazhdueshme në përmirësimin e “workflow” në lidhje me Prokurimin.
---------------------------------------------------------------------
•To perform and follow up procurement office activities of all necessary goods and services for the Bank according to Procurement Policy and operative guidelines.
•To assist Head of Office in dealing with supplier relationship in line with the cost saving criteria and criteria of technical, commercial and financial reliability.
•To assist Head of Office in suppliers selection and tender management aiming to meet the deadlines.
•Work and contribute in Procurement workflow permanent re-engineering.

Kualifikimet

•Minimumi 2 vjet eksperiencë pune në prokurime
•Aftësi të mira organizative dhe ndjenjë përgjegjësie
•Saktësi, proaktivitet, aftësi për menaxhimin e tensionit dhe stresit në punë
•Njohuri të mira të gjuhës Angleze
•Njohuri shumë të mirë të aplikacioneve dhe programeve MS Office (Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint).
---------------------------------------------------------------------
•At least 2 years of working experience in the procurement.
•High organizational skills and sense of responsibility
•Accuracy, proactivity, self-confidence and stress-resistant
•Proficient knowledge of English
•Good command MS Office applications (Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint).

Shënime

Aplikanti duhet të paraqesë:

•Një Curriculum Vitae të detajuar (edhe në gjuhën angleze)

Jo më vonë se data 28 Dhjetor 2018 pranë Burimeve Njerëzore, adresa e-mailit: hr@intesasanpaolobank.al
---------------------------------------------------------------------
The applicants should submit:

•A detailed Curriculum vitae in English language

Application to be submitted not later than 28 December 2018 to Human Resources, Intesa Sanpaolo Bank Albania e-mail address: hr@intesasanpaolobank.al


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

help.jobs.help_to_apply_title


help.jobs.help_to_apply_descKategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë