324 Punë aktive

94413 Punëkërkues

5745 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
ALBANIA BAY MARINA

The project of Albania Bay Marina provides the construction of the first modern marina and real estate investments in Albanian coast. The project is placed in the city of Durrës, the second city after Tirana, the capital of Albania. Durrës is the biggest commercial port of south-west Balkans.

The project of Albania Bay Marina is positioned as a strategic choice for the future tourism development of the city in itself and...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • ETC building, 13th floor, Office 3/11, Tirana Albania
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: +355696012605
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 03-01-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier ndertimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
03-01-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqëria Koncensionare "Albania Bay Marina" kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë, ne pozicionin e Inxhinierit Preventivues / Kostoist.

Detyrat

Inxhinieri i Kostos dhe Preventivimit është përgjegjes për përllogaritjen e kostove dhe preventivave sipas zërave të kërkuara në projekt.

• Kryen rol teknik, organizativ dhe supervisor për projektet në ndërtim
• Harton dhe zberthen preventivat e objekteve të planifikuara për ndërtim.
• Harton analizat teknike të zërave të punës bazuar mbi cmimet e materialeve
• Harton normat e punës dhe pagesat për njësi
• Harton analizat teknike të zërave të rinj të punës;
• Zbërthen në sasi dhe vlerë punimet e situacionuara
• Shqyrton dhe miraton situacionet mujore;
• Nxjerr koeficiente tekniko – ekonomik që shërbejne për planifikim fondi sipas llojit të ndërtimit;

Kualifikimet

• Të ketë përfunduar studimet për Inxhinieri Ndërtimi, mesatare e lartë
• Minimumi 5 vite experiencë pune në kosto-preventim
• Të zotërojë gjuhën Anglisht, preferohet edhe Italisht
• Të përdori programet profesionale (Microsoft office, Autocad etc)

AFTËSI NDËRPERSONALE:

• Të ketë aftësi shumë të mira të punës në grup
• Të ketë aftësi shumë të mira planifikuese dhe organizuese;
• Të jetë i orientuar drejt rezultateve;
• Të ketë aftësi të mira komunikimi;

Shënime

Do të njoftohen për intervistë vetëm aplikantët e përzgjedhur.
Te gjithe kantidatet e interesuar duhet të aplikojnë me CV -në e detajuar, në adresën: hr@albaniabaymarina.al

Suksese!


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

help.jobs.help_to_apply_title


help.jobs.help_to_apply_descKategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë