324 Punë aktive

94413 Punëkërkues

5745 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
3Eleven Limited

3Eleven Limited

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë
Valletta, Malta 25-12-2018 edhe 9 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
750 EURO
Data e përfundimit
25-12-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Job Title: Skilled laborers
Location: Malta (Europe)
Company: 3Eleven Limited
Contract type: Contract
Duration: 6 months (full-time basis)
Commencement: Immediate

Description: We are searching for skilled laborers within the building industry that specialize in internal finishing works.

----------------------------------------------------

Titulli i punës: Punëtorë të Kualifikuar

Vendndodhja: Malta (Europe)

Kompania: 3Eleven Limited

Lloji i kontratës: Kontratë Pune

Kohëzgjatja: 6 muaj (me orar të plotë)

Fillimi: I Menjëhershëm


Përshkrimi: Ne jemi në kërkim të punëtorëve të kualifikuar brenda industrisë së ndërtimit të specializuar në punimet e brendshme.

Detyrat

Role responsibilities:

 • Drywall installation (wall cladding & ceiling installations)
 • Self leveling cement floorings 
 • Assisting with the installation of water & electrical works
 • Plastering & painting
 • General laborers

----------------------------------------------------

Përgjegjësitë e rolit për punëtorë të përgjithshëm :

 • Instalim, veshja e mureve 
 • Nivelimi i Dyshemeve 
 • Instalime hidraulike dhe punime elektrike
 • Suvatim dhe Lyerje

Kualifikimet

Requirements:

 • Applicants must have a minimum 3 years experience in a minimum of one of the above roles.
 • Provide reference letter of previous employment stating such experience. Reference email included in letter.
 • Must speak basic English
 • Clean Police conduct
 • Applicants will be required to work 45hrs/week between Monday & Saturday. Sundays Off.
 • Shall work a minimum of 12hrs/week on part-time basis up to a maximum of 20hrs/week.
 • Normal working hours are between 0700 & 1800hrs.

----------------------------------------------------

Kualifikimet  e  Kërkesat:


 • Aplikantët duhet të kenë minimumi një eksperiencë 3 vjeçare.
 • Jepni letrën e referimit të punësimit të mëparshëm duke theksuar përvojën e tillë. Emaili referues i përfshirë në letër.
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze 
 • Dëshmi të pastër penaliteti
 • Aplikantëve do t'u kërkohet të punojnë 45 orë / javë nga e hëna në të shtunë. Të dielën pushim.
 • Do të punojnë minimumi 12 orë / javë me kohë të pjesshme dhe maksimumi 20 orë në javë.
 • Orët normale të punës janë 07: 00 me 18: 00.

Shënime

Remuneration:

 • A monthly wage of €750 paid on the 10th day of the following month
 • Part-time rate €4.40/hr
 • Accommodation on shared room basis. Normally 2/3 bedroom apartment. (electricity/water/gas not included)
 • Health/medical Insurance included
 • Flight to Malta at start of contract and return flight.
 • Working permit application fees included as well as assistance to obtain such permits.

Notes to Applicant: 


 Applicants will apply for a working permit upon arrival in Malta. Normal duration on outcome of permit is 6-8 weeks. On successful application a temporary working permit is issued by the department until the official outcome. The Company will assist the applicants to obtain such permits including paying all applicable fees. However, the Company can’t be held liable for any refused permits. Failure to obtain such a permit the applicant will have his contract terminated and must leave the Island with immediate effect.

Applicants interested in the above vacancy are to send their Curriculum Vitae or any clarifications requirements to the following address: 3elevenltd@gmail.com
All applications must include full profile colored photo.

----------------------------------------------------

Shpërblimi:


 • Një pagë mujore prej 750 € paguhet në ditën 10 të muajit pasues.
 • Norma e pagesës me kohë të pjesshme eshte 4.40 € /ora.
 • Akomodimi përfshihet nga kompania. (Energjia Elektrike / Uji / Gazi nuk janë të përfshira)
 • Sigurimi shëndetësor përfshihet
 • Bileta e Avionit për në Maltë në fillim të kontratës dhe fluturimi i kthimit është i përfshirë gjithashtu, pagesat e aplikimit për leje pune, si dhe ndihma për marrjen e lejeve të tilla.


Shënime për aplikantin:


 Aplikantët do të aplikojnë për një leje pune mbas mbërritjes në Maltë. Kohëzgjatja normale në rezultatin e lejes është 6-8 javë. Për një aplikim të suksesshëm jepet një leje pune e përkohshme nga departamenti perkatës deri në rezultatin zyrtar. Kompania do të ndihmojë per tarifat që aplikohen. Por, kompania nuk mund të jetë përgjegjëse për lejet e refuzuara. Dështimi për të marrë një leje të tillë me kontratën tuaj ndërpret marrëdhënien dhe ju ktheheni menjëhere në vendin tuaj.


Aplikantët e interesuar për pozicionin e lartpërmendur janë të lutur të dërgojnë CV , ose dhe pyetje sqaruese në adresën e mëposhtme: 3elevenltd@gmail.com

Të gjitha aplikacionet duhet të përmbajnë fotografi me ngjyrë me profil të plotë.

Fotografi
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

help.jobs.help_to_apply_title


help.jobs.help_to_apply_descKategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë