324 Punë aktive

94414 Punëkërkues

5745 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
SALILLARI Ltd

SALILLARI Ltd, was established as a construction company in 1994 Berat. Since then the company has extended its operation throughout the country from Shkodra to Saranda. The company was grown very fast during last years in reply to the demand of Albanian construction industry and now is one of the biggest companies in our country. The fast developing of the activities maid necessary the transfer of headquarter to Tirana in 2000....

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Old Street Vore - Marikaj, Km 1
 • Vorë, Shqipëri
 • Tel: 4 7 644 047
 • Mobile:
Profili i Kompanisë
Tirane, Shqipëri 31-12-2018 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier Civil
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
E larte (11+ vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
31-12-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER NDERTIMI (M) NE ZBATIM

PERSHKRIMI I POZICIONIT
Inxhinieri i Zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te ndertimit ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit.

Detyrat

 • Shqyrton vlefshmerine e dokumentacionit tekniko-ligjor te objektit sipas nje liste te miratuar;
 • Shqyrton projektet e zbatimit, preventivin dhe specifikimet teknike te objektit qe do te ndertohet dhe ben verejtjet perkatese kur konstaton mangesi dhe parregullesi;
 • Zbaton plan-organizimin e punimeve, harton planet ditore, javore dhe mujore dhe paraqet tek eproret per diskutim apo miratim.
 • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhje me projektet e zbatimit, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet;
 • Merr pjese ne te gjitha matjet qe kryhen per volumet dhe mban proces verbale perkatese;
 • Zbaton grafikun e punimeve ne perputhje me afatet e percaktuara ne kontratat e zbatimit te punimeve;
 • Ploteson cdo dite ditarin e punimeve dhe Librin e kantjerit dhe ja paraqet eproreve kur i kerkohet;
 • Harton ne menyre te vazhdueshme librezen e masave per punimet qe kryhen;
 • Ploteson ne vazhdimesi dokumentacionin tekniko-ligjor gjate fazave te ndertimit deri ne perfundim te projektit;
 • Ndjek dhe mban pergjegjesi per normativat e harxhimit te materialeve qe vendosen ne veper;
 • Kerkon qe te gjitha materialet qe vijne ne objekt te jene te shoqeruara me certifikata origjine dhe cilesie konform specifikimeve teknike;

Kualifikimet

 • Edukimi/ Kualifikimi: Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit, Profili Infrastukture
 • Gjuhe te huaja: Anglisht ne nivel te larte
 • Njohuri kompjuterike: Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap
 • Mosha: Deri 45 vjeç
 • Eksperienca e kerkuar: Mbi 10 vjet eksperience.

Shënime

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e-mail: info@salillari.al

Cel. : 0682055689
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

help.jobs.help_to_apply_title


help.jobs.help_to_apply_desc