416 Punë aktive

92534 Punëkërkues

5603 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Metropol Center

Metropol Center eshte ideuar dhe krijuar per te qene nje nga qendrat tregtare me terheqese ne te gjithe rajonin. Me potencialin e saj bazuar ne standart dhe cilesi ecim bindshem drejt suksesit per te ardhmen, duke u kthyer ne nje pike referimi per te gjitha moshat, te cilet zgjedhin te bejne blerje te ndyshme apo te kalojne kohen e lire ne ambjentet tona te argetimit. Synimi jone eshte qe Metropol Center pervec nje koncepti te ri...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Lagja Clirimi, Rruga Fan Noli
  • Lushnje, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: 0695755555
Profili i Kompanisë
Lushnje, Shqipëri 07-11-2018 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-11-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Menaxher i Pergjithshem Lushnje

Detyrat

- Planifikon, koordinon dhe menaxhon të gjitha operacionet e biznesit për të arritur qëllimet e Kompanise.
- Zhvillon planin strategjik duke studiuar mundësitë teknologjike dhe financiare; paraqitjen e supozimeve; duke rekomanduar objektiva.
- Koordinon përpjekjet duke vendosur politikat dhe praktikat e prokurimit, procedurat, marketingut, dhe shërbimeve teknike, koordinon veprimet me stafin e te gjithe qendres.
- Ndërton imazhin e kompanisë duke bashkëpunuar me klientët, organet vendore, komunitetin dhe punonjësit, ndjek zbatimin e praktikave etike të biznesit.
- Mirëmban shërbim cilësor duke vendosur dhe zbatuar standardet e Kompanise.
- Ndihmon në përgatitjen e buxhetit dhe aktivitetet e menaxhimit të shpenzimeve.
- Vlerëson efektivitetin e programit të marketingut dhe rekomandon përmirësime.
- Zhvillon strategji për të përmirësuar cilësinë dhe produktivitetin e përgjithshëm.
- Gjenerimi i raporteve të biznesit, kostos dhe punonjësve tek menaxhmenti.
- Ofron drejtim dhe udhëzime për punonjësit në detyrat e tyre duke ju gjendur prane.
- Ndihmon në rekrutimin e punonjësve, trajnimin, vlerësimin e performancës, promovimin dhe aktivitetet e ndërprerjes.
- Ben menaxhimin dhe koordinimin e burimeve administrative, aseteve te kompanise, logjistiken, burimeve njerëzore dhe të kontabilitetit për të mbështetur operacionet e kompanisë.
- Adreson kërkesat e konsumatorëve menjëherë dhe në mënyrë profesionale ne departamenetet perkatese dhe sigurohet qe shqetesimet e klienteve te jene zgjidhur.
Identifikon mundësitë e biznesit me klientët e rinj dhe ekzistues.
- Merr pjesë në formulimin dhe administrimin e politikave të kompanisë.
- Zhvillon, shqyrton, përditëson dhe zbaton planifikimin strategjik të biznesit, duke përfshirë shitjet, performancën financiare dhe zhvillimin e produkteve të reja.
- Mbikëqyrë projektet kryesore, proceset dhe raportet e performancës, të dhënat dhe analizat.

Kualifikimet

- Duhet të kete aftesi qe te mbaje te motivuar punonjësit, të zgjidhe konfliktet dhe të marre vendime të vështira për punonjësit.
- Menaxhimi i kohës është thelbësor për të siguruar që çdo gjë të bëhet brenda afateve.
- Menaxheri e përgjithshëm duhet të krijoje dhe te mbajnë një buxhet, si dhe të bëje parashikime te bazuara në shpenzimet e mëparshme.
- Duhet të jete përgjegjës për mbikëqyrjen e punësimit të punonjësve të rinj dhe të jetei drejte ne percaktimine e karakterit, do të ndihmojë që të angazhohen njerëzit e duhur për të mbajtur një ekip të efektshëm dhe të motivuar, gjithashtu duhet të kete aftësi analitike për zgjidhjen e problemeve që mund të dalin gjatë një dite pune tipike.
- Aftësitë për marrjen e vendimeve te shpejta ne kushte presjoni te madh.
- Duhet të kete aftësinë për të marrë vendime të vështira dhe të shpejta vendimtare për suksesin e Kompanise.
- Aftesi per te qene i shkathte ne komunikim dhe shkrim per zgjidhjen e situatave te mundshme.
- Duhet te kete aftesi shume te mira ndervepruese dhe bashkepunim te forte me te gjithe stafin.

Shënime

Dergoni CV tuaj me email ne adresen : [email protected]


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë