416 Punë aktive

92534 Punëkërkues

5603 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Boiken Developmets

Boiken Developments, eshte nje kompani me nje experience mbi 15-vjecare ne sektorin e ndertimit ne Shqiperi, e fokusuar kryesisht ne objekte rezidenciale dhe struktura turistike te shkalleve te ndryshme, qe si emerues te perbashket kane cilesine e larte te ndertimit e projektimit.

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Deshmoret e 4 Shkurtit , Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati 2
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë
Sarandë, Shqipëri 26-10-2018 edhe 5 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
26-10-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Puna e një menaxheri përfshin hartimin e praktikave më të mira për ruajtjen e regjistrave të inventarit dhe duke ndjekur të gjitha produktet dhe furnizimet e kompanisë sipas objekteve.
Një menaxher i inventarit numëron të gjitha sendet në magazinë, analizon shënimet e inventarit, delegon detyra brënda ekipit të punës, menaxhon përpunimin dhe kthimin e sendeve të dëmtuara dhe krijon zgjidhje për të zvogëluar raportimin e pasaktë të inventarit dhe vjedhjen.

Detyrat

Detyrat Esenciale dhe Përgjegjësitë e Menaxherit të Inventarit

•Lëshon dokumentacionet e duhura për furnizime materialesh dhe pajisjesh.
•Merr furnizimet, materialet dhe pajisjet e dërguara në magazinë duke konfirmuar se mallrat e dorëzuara përputhen sipas urdhërpagesës, sasisë, gjendjes, numrit të modelit, etj.
•Kompleton të gjitha dokumentet e nevojshme për sendet e stoqeve të marra, dhe ia përcjell mbikëqyrësit.
•Përdor programet e duhura kompjuterike për të llogaritur siç duhet faturat e materialeve të reja dhe të vjetra, urdhërpagesa etj.
•Ndihmon në kryerjen e plotë të numërimit të inventarit fizik në menyre periodike.
•Mban regjistra për inspektimin periodik të sigurisë dhe testimin e pajisje të specializuara të shërbimeve.
•Mban nën mbikqyrje automjetet dhe çdo pajisje të nevojshme për ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve.
•Siguron dërgimin e materialeve me sukses në vendet e punës në terren.
•Kryen detyrat përkatëse sipas kërkesave të Administratorit.
•Mirëmban dhe përditëson regjistrimet e inventarit të depos.
•Është përgjegjës për shkarkimin e furnizimeve të reja dhe ruajtjen e tyre në mënyrë të përshtatshme.
•Riorganizon sallën e magazinës për të akomoduar inventar shtesë.
•Menaxhon, ruan ose kthen tepricat.
•Proçeson kthimin e sendeve të dëmtuara ose të skaduara.
•Paketon artikujt për tu kthyer dhe afishon etiketat e transportit.
•Siguron që magazina është e mirëorganizuar dhe se të gjitha sendet e depos janë llogaritur.
•Adreson dhe zgjidh mospërputhjet në inventarin dhe në raportet e shitjeve.
•Punon me eproret për të gjetur mënyra për të ruajtur kontrollin e inventarit dhe për të zvogëluar vjedhjet.

Njohuritë dhe Aftësitë e Kërkuara

•Demonstron aftësinë për të përdorur software-in e inventarit.
•Ekspozon shkathtësi të forta udhëheqëse.
•I kushton vëmendje detajeve.
•Posedon aftësi të forta organizative.
•Është në gjendje të lexojë, interpretojë dhe shpjegojë shitjet dhe raportet e inventarit.
•Komunikon në mënyrë të qartë dhe efektive.
•Ekspozon aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit.
•Demonstron aftësinë për të menduar në mënyrë krijuese dhe strategjike.
•Menaxhon kohën në mënyrë efektive.
•Punon mirë me një ekip.
•Posedon njohuri të gjera të materialeve te ndertimit.
•Ekspozon aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve.
•Posedon forcë fizike të nevojshme për të ngarkuar dhe lëvizur inventarin.
•Njohuri të konsiderueshme të rreziqeve dhe masave të sigurisë që lidhen me ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve.

Kualifikimet

Edukimi dhe Përvoja

•Diplomë e shkollës së mesme
Preferohet diplomë Bachelor në fushën e menaxhimit, kontabilitetit ose fushës së ngjashme.
•Nevojitet përvoja e punës në kontrollin e inventarit.
•Trajnimi specifik i kompanisë do të bëhet para datës së fillimit të punës.
•Preferohet 1-3 vite eksperiencë në këtë fushë.

Kërkesat Fizike

Kërkesat fizike të përshkruara këtu kanë të bëjnë me aftësitë të mira fizike që punonjësi duhet të plotësojë për të kryer me sukses të gjitha funksionet thelbësore të kësaj pune.
Gjatë kryerjes së detyrave të kësaj pune, punonjësi shpesh kërkohet të ulet, të eci, të vrapoi, të përdori duart, krahët etj. Punonjësi merr parasysh se herë pas here mund t’ i duhet të ngjitet, të bie në gjunjë apo të zvarritet për mallra të ndryshme në ambientin e magazinës.
Punonjësi merr parasysh se në varësi të punës mund t’ i duhet të ngrej pesha bashkë me ndihmën e ekipit të punës.Aftësitë specifike të vizionit të kërkuara nga ky pozicion, përfshijnë vizionin e distancës, vizionin e ngjyrave, vizionin periferik, perceptimin e thellësisë, dhe aftësinë për të rregulluar fokusin.

Shënime

Mjedisi i Punës

•Gjatë kryerjes së detyrave të kësaj pune, punonjësi punon rregullisht në ambient të jashtëm e të brendshëm duke qenë se magazina kërkon një shkathtësi dhe vigjilencë të përhershme.
•Magazinieri herë pas here punon pranë lëvizjes së pjesëve mekanike në vende të larta, vende të pasigurta dhe herë pas here i ekspozuar ndaj kushteve të lagështa atmosferike, ndryshimeve të ajrit, temperaturave , tym ose grimca ajrore, zhurma.
•Niveli i zhurmës në mjedisin e punës zakonisht është i moderuar, por herë pas here i lartë.
•Koha do të ndahet midis dhomës së magazinës dhe njësive të shpërndarjes.
•Ndryshimet ndryshojnë nga dita në mbrëmje.
•Në total janë 40 orë punë.
•Punë fizike frekuente sipas situatave.


Ju lutem drgoni CV tuaj me email ne adresen : [email protected]
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë