365 Punë aktive

91223 Punëkërkues

5532 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
Neptun shpk

 

“Neptun”, është kompania udhëheqëse në shitjen e produkteve elektronike në Shqipëri. Operon në një biznes ndërkombëtar në 4 vende të Ballkanit Perëndimor. Hyn në treg me anë të formateve moderne të shitjeve, duke iu ofruar konsumatorëve një gamë produktesh e shërbimesh të plota e gjithë përfshirëse.

Shtyllat më të forta ku mbështet strategjia e...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Qendra Tregtare Univers, Autostrada Tirane-Durres, Km 6, Tirane, Albania
  • Tiranë, Shqipëri
  • Tel: +355 42 2380 002
  • Mobile: 066
Profili i Kompanisë
Tiranë, Shqipëri 30-09-2018 edhe 7 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Logjistike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
30-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.
Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Pozicioni: Përgjegjës i Magazinës Doganore
Departmenti: Logjistikë
Vendodhja: Magazinat Qendrore

Përmbledhja e Pozicionit: Ky pozicion ka përgjegjësinë për të menaxhuar dhe kryer cdo proces që lidhet me magazinën doganore. Objektivi kryesor i një Përgjegjësi të Magazinës Doganore është të kontrollojë të gjitha produktet që hyjnë dhe dalin në hapësirën që ka nën përgjegjësi sipas dokumentacionit përkatës.

Detyra dhe Përgjegjësi: 

 Administrimi i magazinës doganore në përputhje me politikat e kompanisë dhe kuadrin ligjor përkatës;
 Mbikqyrjen e pranimit të produkteve, magazinimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes së ambjenteve dhe pajisjeve në magazinë; 

 Planifikimi dhe shfrytëzimi me eficencë i hapsirave të magazinës; 

 Supervizimi dhe koordinimi i punës së punonjësve të magazinës; 

 Kontrolli për sasinë dhe cilësinë e të gjitha produkteve që hyjnë dhe dalin; 

 Kryerja në mënyrë sistematike e inventareve për të gjithë sektorët e magazinës dhe mbajtja e regjistrit doganor; 

 Kryerja e inventarizimit te Magazines Doganore cdo muaj nga data 1 deri ne daten 5. 

 Rakordimi me Departamentin e Finances se NEPTUN dhe Regjimet Doganore (Sistemi ASYCUDA) te Doganes se Tiranes me qellimin final te mbarevajtjes se sakte te Magazines Doganore sipas rregullave ne fuqi. 

 Kujdesi për të gjitha të mirat e paluajtshme të vendosura në hapësiren që ka nën përgjegjësi; 

 Inicimi, koordinimi dhe zbatimi i politikave dhe procedurave në magazinë;
 Mbikqyrja e standarteve të shëndetit dhe sigurisë në punë;
 Dhënie feedbacku dhe monitorimi i cilësise së punës;
 Përgatitja dhe përditësimi i raporteve të stoqeve për cdo zonë dhe raportimi i tyre tek Menaxheri i Magazines Qendrore.

Kërkesat:
 Edukimi: Diploma Universitare e preferueshme ne Ekonomi – Financë;
 Eksperiencat e punës: Minimum 3 vjet përvojë pune në pozicione të ngjashme;
 Kualifikime të tjera:
- Komunikim i shkëlqyer, koordinim dhe ndikim / aftësi bindëse;
- Sistematik dhe i organizuar;
- Aftësi për të punuar në grup;
- Aftësi motivuese;
- Afëtsi të provuara në menaxhim.

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës.
Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike [email protected]
Afati i dorëzimit: 30.09.2018
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.