365 Punë aktive

91219 Punëkërkues

5532 Punëdhënës

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
AERTERMIKA sh.p.k.

Aertermika sh.p.k.ushtron aktivitetin e saj me objekt projektimin dhe ekzekutimin e instalimeve te impianteve teknologjike duke perfshire si instalime mekanike ashtu edhe ato elektrike per aplikime civile apo industriale. • Impiante kondicionimi, ngrohje dhe ventilimi • Impiante kondizionimi per ambiente sterile (salla operazioni, salla terapie intensive) • Centrale termike dhe frigoriferike • Impiante hidrosanitare e s...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr.Stavri Themeli, Pall.Shushica, Hyrja 1, Nr.1,Tirane
  • Tiranë, Shqipëri
  • Tel: +355 4 4500912
  • Mobile: +355 69 60 00 101
Profili i Kompanisë
Tiranë, Shqipëri 10-10-2018 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-10-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Aertermika shpk distributor kryesor i DAIKIN kerkon te punesoje Inxhinier mekanik/hidraulik/i energjitikes

Detyrat

Detyrat

●Ekzaminon ne menyre periodike performancen e stafit vartes dhe te nenkontraktoreve (produktivitetin, cilesine dhe kohen); ●Organizon dhe menaxhon ekipin, pergatit dhe supervizizon planet dhe preventivat;

●Asiston dhe bashkepunon ngushte me Drejtuesit e kompanise;
●Përgatit vlerësime të detajuara të sasive dhe kostot e materialeve dhe punës së nevojshme, sipas specifikimeve te dhëna;
●Miraton nevojat te ndryshme ne lidhje me mjetet dhe makinerite qe nevojiten bazuar nga kerkesat e Departamenteve apo Drejtorive te tjera;
●Zhvillon dhe monitoron zbatimin e standardeve të sigurisë dhe të procedurave të punës;
●Siguron qe lejet e manovrimit dhe perdorimit te makinerive dhe mjeteve qe perdoren ne terren te jene te leshuara nga organet kompetente konform legjislacionit Shqiptar;
●Zbaton rregullat e sigurimit teknik dhe te mbrojtjes se mjedisit;
●Siguron plotesimin e kushteve normale te punes, higjienes dhe mirembajtjes;
●Siguron qe punetoret jane ne nivelin e duhur te kualifikimit teknik;
●Siguron qe mjetet, makinerite dhe pajisjet jane ne gjendje funksionale;
●Ben propozime per ndryshimin e stafit dhe marrjen e masave administrative kur konstaton shkelje;
●Mban dokumentacionin e nevojshëm mbi problemet teknike dhe organizative për punën e bërë.

Kualifikimet

Kualifikimet

Edukimi: Të ketë përfunduar fakultetin e Inxhinierise Mekanike.
Njohes shume i mire i gjuhes italiane / anglese
Njohuri kompjuterike: Microsoft Office, Autocad.
Eksperienca e kerkuar: 3 - 5 vjet eksperience pune ne zyre projektimi.
Njohuri te tjera: Patente e klasit B

Shënime

Te gjithe te interesuarit, jane te lutur qe te dergojne CV nepermjet adreses se e-mailit : [email protected]Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë