BARONESHA

Baronesha (Lengo Group) si Supermaketi me produktet risi europiane dhe boterore ne Shqiperi, objektivi i Baronesha eshte te orientoje klientet dhe ndjekesit e tyre ne nje jetese te shendetshme dhe cilesore! Receta, artikuj, trendet e fundit neper bote te produkteve qe vijne per here te pare ne Shqiperi dhe qe i gjeni vetem te Baronesha. Behu pjese e familjes Premium, ndihu ndryshe!

Qellimi:
Import - Export të pro...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Logjistike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Magazinier

Detyrat

-Te kujdeset për mirembajtjen e magazines;
-Te kontrollojë sasinë dhe cilësinë e të gjithave produkteve që hyjnë dhe dalin;
-Te bëjë sistematikisht inventaret për të gjithë sektorët e magazinës;
-Te kryeje veprimet hyrese dhe dalese ne programin financiar te magazinës
-Te jetë i aftë që në çdo moment të nxjerrë dhe të përpunojë në aspektin kohor, gjendjen e magazines;
-Te ruaje dokumentacionin e menaxhimit të Magazinës;
-Te raportojë tek Menaxheri i Financës për punën e kryer.

Kualifikimet

-Arsimi i larte
-Te kete eksperience pune ne kete pozicion te pakten 3vite
-Te kete aftesi ne hedhjen e te dhenave.
-Te kete njohuri rreth paketes Microsoft Office (Njohja e programeve financiare perben avantazh).
-Te kete aftesi te mira ne komunikim.

Shënime

Cv-te te dergohen ne adresen [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë