Cerdhe dhe kopesht MaxWell 1&2

Cerdhe dhe kopesht MaxWell 1&2

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Permbledhja e pozicionit:
Kryen pastrimin e ambjenteve te punes dhe kujdeset per higjenen e tyre qe te jete ne standarte maksimale.

Detyrat

- Te realizoje me perpikmeri detyrat qe i ngarkohen.
- Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë korrekte.
- Te jete e motivuar ne realizimin e kerkesave te punes.
- Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
- Te karakterizohet nga korrektesia.

Kualifikimet

- Te jete e komunikueshme me klientet dhe koleget.
- Te jete nen moshen 45 vjec.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike: [email protected]
Ose telefononi ne: 0697573922

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë