Cerdhe dhe kopesht MaxWell 1&2

Cerdhe dhe kopesht MaxWell 1&2

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Cerdhe dhe Kopesht Maxwell 1&2, ne kuader te zgjerimit te stafit, kerkon te punesoje nje Edukatore dhe nje ndihmes Edukatore per te gjitha grup-moshat.

Detyrat

•Program të specializuar edukimi
•Mësimin e rregullave dhe bashkëpunimin në grup.
•Fitimin e etikës së të ngrënit dhe shprehive të vet-ushqyerjes.
•Mbështetje dhe ndihmë psikologjike në rast se fëmija ka vështirësi.
•Respektim të të drejtave të fëmijëve, personalitetit, kulturës dhe prejardhjes.
•Monitorim çdo ditë zhvillimin e fëmijëve në mjediset e çerdhes.
•Mbështetje e stafit edukator me qëllim minimizimin e problematikave ditore dhe të përgjithshme në marrëdhënie dhe komunikimin me fëmijët...etj

Kualifikimet

•Të ketë kualifikimin perkates per pozicionin.
•Përvoje pune në profesion minimumi 2 vjet;
•Të ketë aftësi komunikimi, organizimi dhe orientimi.
•Të ketë aftësi të mira inter-personale dhe ndër-personale.
•Aftësi të shumë të mira komunikimi.
•Aftësi profesionale kreative.
•Njohuri mbi funksionet dhe programet edukuese.

Shënime

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike: [email protected]

Ose telefononi ne: 0697573922
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë