SALILLARI Ltd

SALILLARI Ltd, was established as a construction company in 1994 Berat. Since then the company has extended its operation throughout the country from Shkodra to Saranda. The company was grown very fast during last years in reply to the demand of Albanian construction industry and now is one of the biggest companies in our country. The fast developing of the activities maid necessary the transfer of headquarter to Tirana in 2000....

Vendndodhja

Vorë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier ndertimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania "SALILLARI shpk", kerkon te punesoje TEKNIK NDERTIMI.

Detyrat

• Te kete njohuri shume te mire ne relizimin e projekteve.
• Te kete aftesi te monitoroje ecurine e proceseve te punes ne kantier, duke mbajtur librezat e proceseve te realizuara konform projektit.
• Te kete aftesi shume te mira organizative, te dije te koordinoje punen, dhe te raportoje tek bashkepunetoret e projektit.

Kualifikimet

KRITERET E KERKUARA - Te jete banues nga qarku KUKES• Te kete diplome kualifikimi si Teknik Ndertimi, ose te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit (bachelor).

• Te njohe programet komputerike Autocad, si dhe paketen Office.

• Te jete i afte te menaxhoje disa proçese njekohesisht.

• Te kete minimalisht 5 vjet eksperience pune, kryesisht ne objekte civile dhe rruge.

Shënime

Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen [email protected]

Cel. : 0682055689

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë