ep & partners consultancy shpk

ep & partners consultancy është një bashkëpunim Shqipëtar dhe Hollandez, i cili sjell praktikat më të mira Hollandeze në trajtimin e burimeve njerëzore, trajnimeve dhe të menaxhimit financiar, praktika të provuara më parë si më të sukseshmet nga kompanitë më të mëdha në botë, të cilat operojnë në shumë tregje.

Këto praktika kanë rezultuar shumë të suksesshme në vendet në zhvillim, sidomos në Rusi dhe ish Republ...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Audit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
24-08-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

EPPC Albania on behalf of its client, an international company, specialized in audit, accountancy, tax, legal and advisory services, is currently recruiting a Senior Tax & Accountant.

Detyrat

 • Client’s ledger bookkeeping, which operates in different industries (service, construction, trade, production, etc.) in accordance with national and international accounting standards and current applicative legislation;
 • Managerial bookkeeping in accordance with clients requests;
 • Chart of Accounts verification and reconciliation;
 • Costs Centers verification and reconciliation;
 • Preparation of periodic financial and managerial reports in accordance with clients requests;
 • Preparation of monthly tax declarations in accordance with applicative fiscal law requests;
 • Preparation of financial statements and tax declarations for local and international companies;
 • Communicating with tax authority;
 • Report design and keeping constant communication with client.

Kualifikimet

 • Graduate in Finance & Accounting (Mandatory);
 • Proficiency in Accounting Software (Kontabilitet Alpha);
 • At least 3 years’ experience in accounting, previous experience in Accounting company will be an advantage;
 • Excellent skills and knowledge in completing Financial Statements in accordance with NAS, IFRS;
 • Knowledge of tax & fiscal regulations framework;
 • Profound computer literacy (Advanced knowledge in Microsoft Excel, Outlook, Internet, etc.);
 • Excellent communication skills in English and Albanian;
 • Ability to work under pressure and overtime;
 • Ability to meet deadline;
 • Strong analytical mind and passion for accounting;
 • Strong control skills and attentions toward details.

Facts & Figures:
Position: Senior Tax & Accountant
Location: Tirana
Contract: According to the Labor Code
To apply until: 24.08.2018

Shënime

How to apply:

To apply for this opportunity, please send your CV and supporting document, mentioning the position that you are applying for, to:
[email protected]
You will be contacted by eppc only if your CV & support documents will be qualified by our evaluation team.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë