ep & partners consultancy shpk

ep & partners consultancy është një bashkëpunim Shqipëtar dhe Hollandez, i cili sjell praktikat më të mira Hollandeze në trajtimin e burimeve njerëzore, trajnimeve dhe të menaxhimit financiar, praktika të provuara më parë si më të sukseshmet nga kompanitë më të mëdha në botë, të cilat operojnë në shumë tregje.

Këto praktika kanë rezultuar shumë të suksesshme në vendet në zhvillim, sidomos në Rusi dhe ish Republ...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Sekretar/Asistent zyre
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

EPPC Albania ricerca un Assistente Operativa per un suo cliente, società Italiana leader nel settore medico.

Detyrat

•Gestione prenotazione prelievi campioni biologici dei pazienti che intendono effetuare i test medici che azienda mette a loro disposizione;
•Registrazione dati anagrafici dei pazienti (compilazione modulistica);
•Coordinamento del team medici prelevatori con le esigenze dei pazienti.

Kualifikimet

•Laurea preferibilmente se conseguita in Italia;
•Ottima conoscenza della lingua Italiana;
•Spiccate capacità di precisione e flessibilità;
•Disponibilità di lavorare full time 5 giorni/settimana.

Shënime

Per candidarti invia il tuo CV IN ITALIANO al seguente indirizzo email: [email protected] specificando nell’oggetto “Assistente Operativa".

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë