Aluflor

Aluflor eshte nje kompani me aktivitet ne fushen e ndertimit me ekspertize ne konceptimin, projektimin, perpunimin dhe ndertimin e fasadave te jashtme te objekteve duke ofruar nje portofol te plote te te gjitha llojeve te fasadave te xhamit, fasadave te ventiluara me material natyrore, fasadave te ventiluara me pllake qeramike, fasadave te ventiluara me Alucobond, fasadave dekorative, fasadave te blinduara, fasadave inteligjente, f...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Historian
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ALUFLOR mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë.
Për më tepër ALUFLOR ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.

Detyrat

Duhet t'i permbahet ketyre rregullave:
-Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes .
-Te jete i komunikueshem me koleget dhe i gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij per nevojat e kompanise
-Te karakterizohet nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia
-Te kete aftesi organizative, creative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja.
-Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise
-Te ruaje konfidencialitetin
-Aplikimi me foto eshte i detyrueshem.

Kualifikimet

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:
- Te kete perfunduar arsimin e larte ne degen e Historise, profili Arkiviste ose shkenca sociale.
- Njohje shume e mire e gjuhes angleze.
- Njohje shume e mire e paketes Microsoft Office.
- Aftesi shume te mira komunikimi.
- Aftesi per te punuar ne grup.

Shënime

Per ata qe i plotesojne keto kritere te dergojne CV-ne me nje leter motivimi duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne:
E-mail: [email protected]
Adresa:"Kompleks rekreativ 3 katesh", Sheshi Italia, Kati +2, Tirane.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë