Automaster Sh.A.

AUTOMASTER është në dispozicionin e klientit për të kënaqur çdo nevojë ose kërkesë lidhur me përdorimin e automjetit dhe shërbimet asistenciale. AUTOMASTER kryen per automjetin tuaj të ri një sërë kontrrollesh dhe verifikimesh: 1 Kontroll, verifikime teknike, operacionin e MAPO dhe pastrim të automjetit parashikuar nga kostruktori 2 Dorëzimin e dokumentave të automjetit. 3 Ilustrimin e funksinimit të dispozitivëve Per...

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim shitjeve
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Ability to build rapport with customers and qualify their requirements
Resilience
Commitment to hitting targets
Team player
Strong negotiation skills
Ability to consolidate the sale and walk the customer through every stage of the deal
Effective time management
Ability to plan and organise your own daily selling activity to secure new business
A good head for figures and understanding of personal finance issues
Strong customer service skills
Good eye for detail
A confident individual who is comfortable communicating to a diverse customer base

Detyrat

Understands automobiles by studying characteristics, capabilities, and features; comparing and contrasting competitive models; inspecting automobiles.
Develops buyers by maintaining rapport with previous customers; suggesting trade-ins; meeting prospects at community activities; greeting drop-ins; responding to inquiries; recommending sales campaigns and promotions.
Qualifies buyers by understanding buyer's requirements and interests; matching requirements and interests to various models; building rapport.
Demonstrates automobiles by explaining characteristics, capabilities, and features; taking drives; explaining warranties and services.
Closes sales by overcoming objections; asking for sales; negotiating price; completing sales or purchase contracts; explaining provisions; explaining and offering warranties, services, and financing; collects payment; delivers automobile.
Provides sales management information by completing reports.
Updates job knowledge by participating in educational opportunities; reading professional publications.
Enhances dealership reputation by accepting ownership for accomplishing new and different requests; exploring opportunities to add value to job accomplishments.

Kualifikimet

Meeting Sales Goals, 

Motivation for Sales, 

Selling to Customer Needs, 

Financial Skills,

 Documentation Skills, Scheduling, 

Telephone Skills, Listening, 

Verbal Communication, 

Customer Focus, Job Knowledge

Shënime

Ju mund te dergoni cv tuaj :[email protected]

Fotografi


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë