Digicom shpk

Nje nga kompanite me inovatore ne treg ne fushen e sherbimeve te internetit dhe telefonise fikse.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit Suportit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit: Help Desk

Detyrat

 1. Ofron support të nivelit të parë për cdo problematikë të paraqitur.
 2. Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.
 3. Identifikon dhe u jep zgjidhje problematikave të cilat kanë prioritet më të lartë.
 4. Ndjek cështjet e hapura deri në zgjidhjen e tyre.
 5. Ofron asistencë me teknikën për zgjidhjen e problematikave të hapura.

Kualifikimet

 1. Të ketë arsimin e lartë në fushën e IT dhe/ose eksperiencë pune në këtë fushë.
 2. Të ketë njohuri mbi networking (Certifikimi CCNA perben avantazh).
 3. Të ketë njohuri mbi sistemet operative Windows.
 4. Të ketë eksperiencë në rrjetet informatike LAN, WAN (Njohuri mbi fushën e telefonisë përbën avantazh.
 5. Të jetë i komunikueshëm.
 6. Të jetë i aftë të punojë në grup dhe nën ngarkesë.
 7. Tu përshtatet orareve të ndryshme të punës.
 8. Të përdorë shumë mirë programet e monitorimit dhe paketën Microsoft Office.
 9. Të njohë gjuhën angleze dhe italiane.
 10. Të ketë eksperiencë në marrëdhëniet me klientët.

Shënime

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në [email protected] dhe të urojmë suksese.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë