Digicom shpk

Nje nga kompanite me inovatore ne treg ne fushen e sherbimeve te internetit dhe telefonise fikse.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit të Shitjeve të Biznesit të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit: Account Manager

Detyrat

 • Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klientëve të rinj dhe atyre ekzistues.
 • Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania
 • Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 • Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 • Mban marrëdhënie të rregullta me klientët.
 • Bashkëpunon me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup,
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane
 • Të ketë aftësi negociuese
 • Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Windows Office (Word, Excel, Power Point)
 • Të disponojë leje drejtimi.

Shënime

Digicom Sh.p.k ofron :

 • Pagë motivuese + Bonus
 • Shpërblime mbi bazën e performancës
 • Mundësi trajnimi dhe promovimi

T'u duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në [email protected] dhe të urojmë suksese.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë