Digicom shpk

Nje nga kompanite me inovatore ne treg ne fushen e sherbimeve te internetit dhe telefonise fikse.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier telekomunikacioni
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit: IT L1

Detyrat

 • Kryen analizat, diagnostifikimet dhe jep zgjidhje per problemet e rrjetit dhe kompjuterave te perdoruesve, si dhe rekomandon dhe implementon zgjidhjet korrigjuese duke pershfshire dhe zgjidhjen ne distance sipas nevojave.
 • Instalon, konfiguron, teston dhe zgjidh problemet ne lidhje me pajisjet fundore qe kompania ofron per klientet e saj si dhe pajisje rrjeti qe kane vete klientet.
 • Instalon, konfiguron, teston dhe zgjidh problemet ne lidhje me kompjuterat qe perdoresit disponojne ne menyre qe te siguroje nivele te pranueshme te sherbimit.
 • Ndjek ne terren e te gjitha problematikave qe raportohen nga klientet .
 • Rikonfigurim i rrjetit te brendshem te klientit ne menyre qe te pershtatet me konfigurimet standarte qe kompania ofron.
 • Konfigurimi i kamerash dhe DVR.
 • Ndjekja ne terren e problematikave te IPTV sipas instruksioneve.
 • Ndjekja ne terren e problematikave me wireless sipas udhezimeve.

Kualifikimet

(Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 • Te kete diplome ne Shkenca Kompjuterike, Ing.elektronike ose dege te ngjashme
 • Te kete te pakten 1 vit experience me administrimin e kompjuterave dhe ne network.
 • Njohuri shume te mira ne ambljentin Microsoft, Networking, Linux, etj.
 • Njohuri rreth sistemeve te telefonise dhe IPTV
 • Aftesi komunikuese te mira si dhe njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Eksperienca ne ISP eshte plus.
 • Leje drejtimi i kategorisë B.

Shënime

T'u duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në [email protected] dhe të urojmë suksese.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.
ose