Gener 2 sh.p.k.

Gener 2 është një kompani shqiptare me një gamë të gjerë dhe të diversifikuar biznesi. Portofoli kryesor i veprimtarive të Gener 2 konsiston në ndërtimin e objekteve rezidençialë, komercialë dhe industrialë si edhe infrastrukturë dhe ndërtim rrugësh. Gener 2 gjithashtu është një nga investitorët kryesorë në vend në pasuri të paluajtshme dhe menaxhim pronash. Një pjesë e rëndësishme e portofolit të Gener 2, është edhe energjitika, k...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Sommelieri organizon dhe kordinon punen per menaxhimin e verave ne kantine si dhe krijon menu per shitjen e vererave.

Detyrat

-Njohuri të gjërë gastronomie dhe pijesh;
-Kuptim i ngushtë i çmimeve, buxheteve dhe kontrolleve të kostos;
-Njohje e funksionimit dhe e programimit të një sistemi të shitjes;
-Duhet të jetë i pasionuar për verën;
-Aftësia për të përcaktuar avantazhet dhe eleminuar problemet e verës gjatë ruajtjes në temperaturat e duhura në mënyrë që të shërbehet në potencialin e saj maksimal.

Kualifikimet

Diplomë të shkollës së lartë;
Trajnimi për sigurinë ushqimore do të konsiderohet një plus;
Te kete aftesi mjaft te mira komunikimi;
Te kete njohuri te gjuhes angleze;
Certifikata kombëtare dhe ndërkombëtare jane një plus;
Gjendje e mirë fizike për të ecur dhe qëndruar gjatë në kembë.

Shënime

Te gjithe te interesuarit, jane te lutur qe te dergojne CV nepermjet adreses se e-mailit [email protected] ose te plotesojne formularin e aplikimit ne faqen zyrtare www.gener2.al ne seksionin “apliko online”.
* Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.
* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë