Segafredo Lounge Bar

Ne gjithmone kemi besuar qe te sherbesh kafen me te shijshme do te thote te vulosesh ekspertizen dhe aromen me te mire te kokrres se kafese nen firmen e Segafredo Zanettit. Ishte kjo fryme qe beri qe ne vitin 2005 te niste aktivitetin si Distributor i Autorizuar i Segafredo Zanetti ne Shqiperi kompania “Klar” shpk duke u bere sot nje nder kompanite lider ne tregun Shqipetar. Misioni yne eshte te ofrojme sherbim professional, ef...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Segafredo Lounge Pedonale, kërkon të punësojë një vajzë e cila të jetë e shkathët dhe e përkushtuar ndaj punës në pozicionin e ndihmës banakieres.
Ne ofrojmë pagë të kenaqshme dhe ambjent me kushte komode për të punuar.

Detyrat

- Përgatit produktet e kafeterisë, pije të ngrohta dhe të ftohta, si dhe produktet e barit.
- Kujdeset për të nxjerrë porosite sipas faturës së printuar
- Kujdeset që ambjenti i barit dhe magazina ku ruhen produktet te jetë e pastër dhe e sistemuar.
- Kujdeset për sistemimin e produkteve të porositura.
- Kryen me deshirë shërbimin e produkteve të barit tek klienti në mënyrë të sjellshme dhe korrekte.
- Të sigurojë që shërbimi që jepet të jetë totalisht i kënaqshëm për klientët dhe për standartet e kompanisë.
- Eshtë përgjegjëse për pastërtinë dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të barit të cilat shfrytëzohen nga klienti.
- Duhet të sigurohet për pastërtine dhe pamjen e rregullt të gotave, filxhanëve dhe mjetet e tjera përpara servirjes së tyre tek klienti.

Kualifikimet

- Të ketë mbaruar shkollën e mesme.
- Të ketë eksperiencë të mëparshme në banak.
- Duhet të jetë e sjellshme, e kulturuar dhe të njohë normat bazë të mirësjelljes.
- Të ketë iniciative për të përmiresuar imazhin e produkteve që serviren në bar.
- Të jetë në gjëndje të ndërveprojë me njerëz të karaktereve dhe moshave të ndryshme.

Shënime

Mirëpresim CV-të tuaja!

Dërgoni cv tuaj pranë adresës së e-mail: [email protected] ose telefononi në nr: +355 69 603 4904

Sukesese!
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë