KRIJON shpk

KRIJON sh.p.k. eshte nje shoqeri e krijuar ne vitin 2000, me qender ne Tirane. Ajo ushtron aktivitetin e saj ne fushen e pajisjeve, aparateve, reagenteve dhe materialeve te konsumit per laboratore te llojeve te ndryshme. Aktualisht Krijon sh.p.k. ushtron aktivitetin e vet ne fusha te tilla si Industria Ushqimore, Veterinaria, Mjedisi (kryesisht kontrolli i ujrave, ajrit, tokes), etj., duke ofruar ekspertizen e vet, produktet ciles...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier mjedisi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kerkohet specialist i diplomuar ne inxhinieri mjedisi per nje pozicion pune me kohe te plote ose kontrate me kohe te caktuar.

Shënime

Dergoni CV ne [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë