ADMC International Sh.P.K

ADMC International is a construction, architectural design and a recruitment company. Since 2000, ADMC team has been at the forefront of innovation in construction industry with a long lasting expertise which includes major works in Europe, Qatar and UAE. The Recruitment Company, “ADMC International Shpk” is an international based corporation that provide job placement for both individuals and businesses seeking new hires in its t...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Arkitekt
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
24-08-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Profili - Arkitekt Junior
Eksperiencë pune prej 2 deri në 10 vite (përfshirë edhe eksperiencën e punës gjatë viteve të shkollës)

Kushtet e punës e detyra:
Puna pranë një studio arkitekture, në Tiranë, e cila kryesisht punon me projekte ndërkombëtare. Projekti ku kërkohet të angazhohet kandidati është projekt i nivelit ndërkombëtar. Kërkohet angazhim i plotë dhe profesional. Kandidati do ti bashkohet një grupi arkitektësh që do të punojnë për të krijuar e koordinaur vizatimet e zbatimit për projektin konkret. Vizatimet do të punohen në gjuhën angleze dhe me programin Revit.

Detyrat

Aftësitë:
Të ketë njohuri të mira në përdorimin e programit Revit. Të jetë i/e aftë të përpunojë apo realizojë fletë zbatimi, të punuara në Revit.
Të ketë njohuri bazë projektimi apo eksperience pune në përpunim detajesh arkitektonike.
Të ketë njohuri bazë apo eksperiencë pune në përgatitjen e fletëve teknike të zbatimit.
Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze. Preferohet njohuri e gjuhës angleze në fushën e arkitekturës e ndërtimit.
Të jetë i/e aftë të krijojë e përpunojë vizatime zbatimi në gjuhën angleze.
Të jetë i/e gatshëm të punojë me kohë të plotë.

Kualifikimet

Dokumentacioni:
Dosja duhet të përmbaj dokumentat e mëposhtme sipas përvojës së aplikantit:
-CV në gjuhën shqipe, me foto
-Kopje të skanuar të diplomës së shkollës së lartë shoqëruar me listën e notave (nëse ka)
-Kopje të skanuar të diplomave apo çertifikatave të kualifikimeve të tjera (nëse ka)
-Portofolin e punëve në të cilin shprehen qartë punimet e shkollës, punimet personale, punimet në studio të tjera duke cilësuar rolin tuaj, dhe të evidentohen fletët teknike të punuara në Revit ose CAD.
-Letër reference (opsionale)
-Letër motivimi deri në 500 fjalë

Të interesuarit, janë të lutur të dërgojnë një e-mail duke bashkëngjitur një dosje të vetme aplikimi në format pdf (15mb) në adresën [email protected]

Afati i aplikimit: 24 Gusht 2018
Fillimi i kontratës: Shtator-Tetor 2018

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë