SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi me shtrirje te gjere ne Kosove dhe Maqedoni.

Me shume informacione, klikoni www.sigal.com.al

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Marketing
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
23-08-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a. Shoqëri Sigurimi me qendër në Tiranë njofton për 1 (një) vend të lirë pune në Drejtorinë e Përgjithshme:

Shef Inovacioni dhe Marketing Digital

Detyrat

Përmbledhje e detyrave dhe përgjegjësive:
Promovon produktet/aktivitetin e kompanisë në platformat e mediave sociale/rrjetet sociale (Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin, blogje, etj). Harton, zbaton në mediat sociale fushatat e marketingut. Bashkëpunon me strukturat e marketingut dhe strukturat e tjera të shitjes së produkteve.Etj.

Kualifikimet

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:
•Arsim i lartë ne fushën Administrim Biznes, Marketing, Marketing Digital, ose fusha të ngjashme;
•Eksperienca të ngjashme në fushën e Marketing, Design, Marketing Digital;
•Aftësi krijuese shumë të mira dhe innovator/e;
•Njohuri të programeve Adobe Photoshop, Illusrator, wordpress;
•Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur);
•Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negocuese;
•Aftesi shumë te mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme;
•Të jetë i/e aftë të punojë në grup.

Të interesuarit, brenda datës 23.08.2018 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi dhe 2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a., me adresë “Qëndra e Biznesit SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: [email protected]

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit: 04 22 333 08.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë