RG Capital

RG Capital

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Operator
Tipi i punës
Kohe e pjesshme
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
05-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqëria RG Capital sh.p.k për mbarëvajtjen e veprimtarisë së saj ka krijuar vende të lirë pune në pozicionin Agjent Marketing– gjuha ruse me kërkesat e mëposhtme:

Kualifikimet

•Të zoterojë gjuhën ruse.
•Të ketë mbaruar arsimin e mesëm.
•Të ketë aftësi të mira komunikimi.
•Të ketë përgjegjësi në punë.
•Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale.
•Mosha mbi 18.
•Të jetë i aftë të punojë në grup.

Burimet e përzgjedhura do të përfshihen në një mjedis të ri dhe dinamik me mundësi të mëdha për rritjen dhe do të kujdeset për trajtimin e thirrjeve të konsumatorëve në anglisht, duke i ndihmuar ata në çdo kohë në mënyrë që të:
-Menaxhojne aktivitetet e shërbimit të klientit;
-Konsultohen me cdo lloj problemi që lidhet me shërbimin;
-Sigurojnë gjithë informacionin që ata kërkojnë.

Shënime

Aplikimet tuaja mund të na i dërgoni në adresën: [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë