Mobileri Mondial

Mobileri Mondial

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
05-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Mobilieri Mondial kerkon te punesoje Marangoz- specialist per montime

Kualifikimet

  • Kandidatet duhet te kene eksperience ne prodhim, montim mobiljesh.
  • Te kete njohuri ne perdorimin e makinerive te drurit.
  • Te mund te lexoje dhe interpretoje skicat e projekteve te mobilimit
  • Kandidatet duhet te kene te paketen 3 vjet ekperince pune.
Të interesuarit mund të telefonojne ne numrin: +355682030338

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë