duapune.com

Duapune.com është portal lider që operon në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, me mbi 10 vite përvojë në tregun e punësimit. Qindra kompani dhe mijëra punëkërkues kanë besuar tek ne për shumë vite në të qënit një burim me vlerë si komunitet, në ofrimin e shpejtë të shërbimit dhe plotësimit të vendeve të punës për kompanitë nga aplikantët e databazës tonë të pasur.

Përveç portalit tonë, ne ju vijmë në ndihmë dhe kompanive bashkë...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Koordinim Projektesh
Tipi i punës
E perkohshme
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

DM Consulting Services & duapune.com offer a competitive executive headhunting service for key professionals. Our headhunting service is tailored exactly to our clients’ requirements. We provide a highly professional headhunting service to locate specialized personnel at senior management and board level. Our expertise in this area is based on a thorough understanding of the industries in which our clients operate at national and international level – and an exceptional network of personal contacts.

On behalf of a development project in Albania, we are looking for a suitable candidate for the position of Immovable Property Registration Expert.

Detyrat

Immovable Property registration expert, with expertise in IT, particularly aspects of topography and land mapping;

Kualifikimet

•Master's or higher Degree in development studies, economics, administration and management, engineering, urban planning or equivalent professional experience of at least 10 years
nExcellent writing and communication skills
•Fluency in written and spoken English (Cl Level).
General professional experience
•At least 5 years of relevant professional experience in design or implementation of EU or other donor funded cooperation programmes.
Specific professional experience
•At least 3 years of experience in advising and or assisting on immovable property register and cadastre digitalization;
•At least 3 years on project implementation related to land administration reform;
•Experience in map digitalization, archiving and Immovable property registration;
•Experience in urban planning;
•Experience with legalization process would be an advantage

•Working language
English
Requirement for the team:
a)at least two previous completed assignments in the formulation, monitoring and / or evaluation of programmes related to fundamental rights; property rights;
b)at least one member of the team to have experience in assessing financial impact of property rights reforms would be an advantage
r Interviews.
The EUD may request a telephone interview with the proposed Team Leader, of which the contractor will be notified at least 5 working days prior to the proposed date for an interview.
4. LOCATION AND DURATION
r Starting period
The assignment should begin on 17 September 2018 (tentative starting date)
•Foreseen finishing period or duration.

The duration of the project activities will be within 10 months of the commencement date of the contract. Tentative dates for missions in Albania (including potential homebased days) shall be as follows:
1st Mission: 17 September 2018 - 12 October 20i 8
2nd Mission: 3 December 15 December 2018.

Shënime

Please apply via duapune.com by uploading your CV or just sent your CV to this email address: [email protected]


Only shortlisted candidates will be contacted by consulting company.


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë