duapune.com

Duapune.com është portal lider që operon në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, me mbi 10 vite përvojë në tregun e punësimit. Qindra kompani dhe mijëra punëkërkues kanë besuar tek ne për shumë vite në të qënit një burim me vlerë si komunitet, në ofrimin e shpejtë të shërbimit dhe plotësimit të vendeve të punës për kompanitë nga aplikantët e databazës tonë të pasur.

Përveç portalit tonë, ne ju vijmë në ndihmë dhe kompanive bashkë...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Jurist
Tipi i punës
E perkohshme
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

DM Consulting Services & duapune.com offer a competitive executive headhunting service for key professionals. Our headhunting service is tailored exactly to our clients’ requirements. We provide a highly professional headhunting service to locate specialized personnel at senior management and board level. Our expertise in this area is based on a thorough understanding of the industries in which our clients operate at national and international level – and an exceptional network of personal contacts.

On behalf of a development project in Albania, we are looking for a suitable candidate for the position of Property rights Expert.

Detyrat

Expert with experience on Albanian property rights issues.

Kualifikimet

•Master's or higher degree in law, economic, management and finance, or other relevant degree or equivalent professional experience of at least 10 years;
•Fluency in written and spoken English (C1 Level);
nKnowledge of Albanian language would be an asset.
General professional experience
•Minimum 3 years of professional experience in the field of property rights;
Specific professional experience
•Experience with national legislation and institutional set-up related to property rights in Albania;
•Experience in assessing institutional capacities, mechanisms and structures in relation to property rights reforms;
nExperience in EU funded programme and project formulation would be an asset;
•Experience in design or implementation of EU funded programmes in the field of fundamental rights, specifically property rights would be an asset.

•Working language
English
Requirement for the team:
a)at least two previous completed assignments in the formulation, monitoring and / or evaluation of programmes related to fundamental rights; property rights;
b)at least one member of the team to have experience in assessing financial impact of property rights reforms would be an advantager Interviews.
The EUD may request a telephone interview with the proposed Team Leader, of which the contractor will be notified at least 5 working days prior to the proposed date for an interview.
4. LOCATION AND DURATION
r Starting period
The assignment should begin on 17 September 2018 (tentative starting date)
•Foreseen finishing period or duration.

The duration of the project activities will be within 10 months of the commencement date of the contract. Tentative dates for missions in Albania (including potential homebased days) shall be as follows:
1st Mission: 17 September 2018 - 12 October 20i 8
2nd Mission: 3 December 15 December 2018.

Shënime

Please apply via duapune.com by uploading your CV or just sent your CV to this email address: [email protected]


Only shortlisted candidates will be contacted by consulting company.


Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë