BARONESHA

Baronesha (Lengo Group) si Supermaketi me produktet risi europiane dhe boterore ne Shqiperi, objektivi i Baronesha eshte te orientoje klientet dhe ndjekesit e tyre ne nje jetese te shendetshme dhe cilesore! Receta, artikuj, trendet e fundit neper bote te produkteve qe vijne per here te pare ne Shqiperi dhe qe i gjeni vetem te Baronesha. Behu pjese e familjes Premium, ndihu ndryshe!

Qellimi:
Import - Export të pro...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Shitje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Agjent shitjesh per produkte shtepiake per zonen e Tiranes.

Detyrat

  • Viziton çdo pike shitje ne zonen qe mbulon, sipas programit ditor.
  • Kerkon gjithmone per klient te rinj.
  • Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet e zones qe mbulon.
  • Identifikon nevojat e klienteve dhe jep propozime per permbushjen e nevojave te tyre.
  • Monitoron proçesin e porosive dhe bashkepunon ngushte me gjithe departamentet pergjegjes deri ne mberritjen e tyre tek klienti.

Kualifikimet

  • Te kete kryer arsimin e mesem, arsimi i larte perben avantazh.
  • Pervoje ne pozicione te ngjashme rreth 2 vjet ne te njejten zone.
  • Njohuri te mira te perdorimit te Paketes Office.
  • Te kete aftesi te spikatura komunikimi.

Shënime

Cv-te te dergohen ne adresen: [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë