Elite Palace

Eshte nje hotel i konceptuar ne menyre te vecante dhe qe funkdsionon si nje qender relaksi dhe jo thjesht si nje hotel per te kaluar naten. Infrastruktura e zonës në të cilën ndodhet ELITE PALACE,është e ngritur dhe rruga për të vajtur atje është në një zone pa trafik të renduar. Vetem 12 minuta larg qendres se Tiranes dhe jo me shume se 30 minuta largesi nga Aeroporti “Nene Tereza”. Tek ne do te shijoni diellin e ngrohte që ng...

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Elite Palace ndodhet ne nje zone te gjelberuar prane liqenit te Farkes, ne lindje te Tiranes, lehtesisht e aksesueshme si nga ana lindore ashtu edhe nga ana jugore e Tiranes. Distanca nga qendra e Tiranes eshte 6,2km, largesi e arritshme lehte nepermjet transportit publik dhe atij privat.
Elite Palace po kërkon të punësojë staf për investimin më modern me të gjitha shërbimet e nevojshme, si bare, restorant dhe ambiente për argëtim.

Pozicioni për të cilat kërkojmë, eshte si më poshtë:

Kuzhinier dhe Nd/kuzhinier

Detyrat

•Përgatit, gatuan recetat e ushqimevesipas specifikimeve të menusë ditore.
•Kontrollon cilësinë e lëndëve të para dhe asortimenteve që shërbehen në restorant.
•Të mbarojë punën me përgjegjësi, me cilësi dhe në afatet e kërkuara
•Të përgatisë dhe gatuajë recetat mesdhetare (mediterrane).
•Të kontrollojë cilësinë e lendeve te para per gatim.
•Të kontrollojë cilësinë e asortimenteve që shërbehen ne restorant.

Kualifikimet

•Të ketë experience pune, të pakten 5 vjecare (diploma e kuzhines perben avantazh).

•Të ketë aftësi të mira komunikimi.

•Të ketë njohuri dhe përgatitje shumë të mire profesionale për artikujt që përgatit.

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në adresën [email protected]

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë