Elite Palace

Eshte nje hotel i konceptuar ne menyre te vecante dhe qe funkdsionon si nje qender relaksi dhe jo thjesht si nje hotel per te kaluar naten. Infrastruktura e zonës në të cilën ndodhet ELITE PALACE,është e ngritur dhe rruga për të vajtur atje është në një zone pa trafik të renduar. Vetem 12 minuta larg qendres se Tiranes dhe jo me shume se 30 minuta largesi nga Aeroporti “Nene Tereza”. Tek ne do te shijoni diellin e ngrohte që ng...

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Elite Palace ndodhet ne nje zone te gjelberuar prane liqenit te Farkes, ne lindje te Tiranes, lehtesisht e aksesueshme si nga ana lindore ashtu edhe nga ana jugore e Tiranes. Distanca nga qendra e Tiranes eshte 6,2km, largesi e arritshme lehte nepermjet transportit publik dhe atij privat.

Elite Palace po kërkon të punësojë staf për investimin më modern me të gjitha shërbimet e nevojshme, si bare, restorant dhe ambiente për argëtim.

Pozicioni për të cilat kërkojmë, eshte si më poshtë:

Menaxher i Përgjithshëm

Detyrat

•Plotëson nevojat e hotelit me staf, duke përzgjedhur, trajnuar, monitoruar dhe vlerësuar punën e tyre nëpërmjet dhënies së feedback-ut të vazhdueshëm;

•Përgatit plane konkrete me qëllim përmirësimin e vazhdueshëm të menaxhimit të shërbimevenë resort;

•Përgatit buxhetin vjetor, identifikon dhe vlerëson risqet dhe shpenzimet, arrin objektivat financiarë;

•Inkurajon klientët biznese për të organizuar eventet e tyre në ambjentet e resortit duke siguruar mbarëvajtjen e tyre;

•Drejton dhe monitoron fushatat e marketingut;

•Menaxhon dhe mirëmbanmarrëdhëniet me kontraktorët dhe furnitorët;

•Monitoron dhe mirëmban ambientet si dhe shërbimet e ofruara;

•Kujdeset të sigurojë përpuethshmërinë me procedurat dhe ligjet mbi licensimin, shëndetin dhe sigurinë.

Kualifikimet

•Diplomë Universitare, e preferueshme në Menaxhim/Administrim Biznes/Hoteleri Turizëm;
•Përvojë e mëparshme në sektorin e hoteleri-turizmit, në niveledrejtuese jo më pak se 5 vjet;
•Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimmarrëse;
•Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe MS Office;
•Integritet, dhe besueshmëri profesionale;
•Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin dhe klientët.

Shënime

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në adresën [email protected]

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë