Trans-Logistic Company

Trans-Logistic Transport Company Ltd is a company dealing with international transport and established in January 2016, Company offers a wide range of transport services import & export goods from all countries / ports . For normal & reefer containers & trucks from / of Europe, Balkans, Asia, America, Turkey, Canada ... etc. Trans-Logistic services, it's permanent commitment.

Company offers services import and exp...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Logjistike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
20-08-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania e Transportit Trans-Logistic Company Shpk.

Shpall pozicionin vakant ne Departamentin e Transportit Detar / Tokesor, kerkohet Specialist Logjistike.

Kualifikimet

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë kualifikimet e mëposhtme:

- Diplomë Universitare. Preferohet të jetë diplomuar në degen "Ekonomik”.
- Të ketë eksperiencë pune në këtë fushë minimum 1 - 3 vite.
- Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi, të jetë bindës.
- Aftësi shumë të mira organizative / komunikimi / supervizimi /analizimi dhe manaxhimi.
- Të jetë pjestar i mire grupi.
- Preferohet të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, (Avantazh nese ka njohuri Greke / Italiane).
- Njohuri shumë të mira të paketës MS Office (Vecanërisht, Word, Excel, Outlook).
- Te kene eksperience ne fushen e Transportit Detar, Tokesor (sea freight booking, inland transport, ect).

Duke qene se profili i kompanise dhe pozicioni kerkuar eshte TRANSPORTI MALLRAVE.

Shënime

Kushtet e punes jane teper komode.

Paga baze e kenaqshme + bonuse ne baze te target rate qe do te krijoje Punonjesi.

Te interesuarit mund te aplikojne nepermjet duapune.com ose te dergojne CV ne formatin EUROPIAN tek adresa email te kompanise:

[email protected]
[email protected]


Ose te kontaktojne ne nr e tel: 00355 682012316

TIRANA RING CENTER
Rruga “Muahmet Gjollesha”
Hyrja 2, KAT 6-te
Tirane, Albania

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë