Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive


Terre des hommes

Përshkrimi i kompanisë

Terre des hommes Misioni në Kosovë është një organizatë jofitimprurëse që ka funksionuar për më shumë se 15 vite në fushën e të drejtave të fëmijëve dhe mbrojtjës së fëmijëve, duke udhëhequr krijimin dhe forcimin e një sistemi kombëtar për mbrojtjen e fëmijëve në Kosovë. Fusha të ekspertizës të Terre des hommes shtrihet nga ndërhyrjet e drejtpërdrejta psiko-sociale me fëmijët vulnerabël dhe familjarët e tyre dhe anëtarët e komunitetit, për të fuqizuar institucionet lokale, regjionale dhe qeveritare, dhe aktorët kyç përmes ndërtimit të kapaciteteve dhe trajnimit në vendin e punës në mënyrë për të zhvilluar dhe zbatuar strukturat, politikat, standardet dhe procedurat e ndjeshme ndaj fëmijëve. Terre des hommes Kosova ka 2 programe kryesore të ndërhyrjeve: 1) Mbrojtja e fëmijëve 2) Migracioni dhe Anti-Trafikimi.