Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

1
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive


BAHAS SHPK

Përshkrimi i kompanisë

Ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore dhe restaurime te ndryshme. Rikonstruksion dhe mirembajtje te ndryshme godinash civile e industriale, veshje fasadash. Ndertim banese me skelet mbi 8 kate. Ndertim rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvaj, metro, pista aeroportuale, etj. Ndertim, rikonstruksion i rrjetit te ujesjellsave, kanalizimeve, vepra kullimi e vaditje, punime dhe mbrojtje lumore, sistemime hidraulike dhe bonifikime, ndertim diga e tunele hidroteknike. Ndertim impjantesh per prodhimin e energjise elektrike, ndertim e mirembajtje per N/stacione, kabinat e transformacionit linjat e TN e te mesem dhe shperndarjen e energjise elektrike, etj. Projektim, montim, zbatim e rikonstruksion te godinave te te gjitha llojeve te objekteve te ndryshme si: ndertime civile dhe ekonomike, ndertime rrugore, ura e vepra arti, ndertime hidraulike, ndertime te veprave te vecanta dhe pune speciale, punime restaurimi dhe karpentierie, punime sherbimi, punime te sinjalizimit rrugor dhe topogjeodezike dhe shpime gjeologo-ixhinjerike, instalim te impianteve te teknologjise se vecante si dhe prodhim materiale ndertimi, impjante ngritese transportuese. Ndertime parafabrikat beton arme, struktura metalike e druri. Tregtim me shumice e pakice, import eksport, transport brenda dhe jashte vendit te artikujve te ndryshem, industrial, materiale te ndertimit, paisje hidraulike dhe hidrosanitare, paisjeve elektrike, makineri e paisje te renda ndertimi, paisje elektroshtepiake dhe elektronike dhe drusore....etj